Najteža odluka obitelji ikad: Legendu isključili s aparata za život!

Portorikanac Hector 'Macho' Camacho, bivši boksački prvak svijeta u trima kategorijama, preminuo je u subotu u bolnici Rio Piedras od posljedica ranjavanja.

24.11.2012.
16:20
VOYO logo

Iz bolnice su još u četvrtak objavili da je umirovljeni boksač klinički mrtav, odnosno da testovi ne pokazuju nikakvu moždanu aktivnost. Na životu su ga održavali samo aparati koji su isključeni u subotu nakon što su se od Camacha oprostili majka i njegova trojica sinova. Iako se najstariji sin protivio isključivanju aparata, ostatak obitelji je procijenio da je takva odluka najbolja budući da boksač nije imao nikakvih izgleda za oporavak.

U bolnici je Camacho završio nakon ranjavanja vatrenim oružjem u Bayamonu. Nesretni boksač je bio na mjestu suvozača u automobilu svog prijatelja u trenutku kada je nepoznati počinitelj otvorio vatru na njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Camacho je upucan u čeljust, a metak je prošao i kroz vrat i slomio mu dva kralješka.

Camacho je tijekom karijere ostvario 79 pobjeda, šest poraza i tri remija. Pamte se njegove borbe protiv suparnika kao što su Oscar De La Hoya, Felix Trinidad, Roberto Duran, Julio Cesar Chavez i Sugar Ray Leonard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo