Pravila kreativnog nagradnog natječaja

Image
Foto: FNC
21.3.2024.
15:34
FNC
VOYO logo

Članak 1.

RTL Hrvatska d.o.o., Krapinska 45, 10000 Zagreb, OIB 07330149920 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu streaming platforma Voyo, organizira kreativni natječaj pod nazivom 'OSVOJITE ULAZNICE ZA FNC' (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za pretplatnike streaming platforme Voyo. Kreativni natječaj organizira se u svrhu promocije streaming platforme Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članak 2.

Kreativni natječaj počinje 21. ožujka 2024. u 12:00 sati i traje do 26. ožujka 2023. u 12:00 sati, a održava se na web stranici net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kreativnom natječaju mogu sudjelovati novi ili postojeći pretplatnici platforme Voyo. Po završetku natječaja, provjerit će se jesu li Sudionici pretplatnici platforme Voyo.

Iz tog je razloga bitno da se Sudionici u natječaj prijavljuju s istom mail adresom s kojom su pretplaćeni ili će se pretplatiti na platformu Voyo do završetka nagradnog natječaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku prijave, Sudionici ne moraju biti pretplatnici platforme Voyo, ali moraju se pretplatiti na platformu Voyo do završetka natječaja.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati novi i postojeći pretplatnici platforme Voyo. Sudionici se mogu pretplatiti na adresi https://voyo.rtl.hr/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom trajanja kreativnog natječaja pretplatnici streaming platforme Voyo imat će priliku osvojiti:

1x2 ulaznice za FNC spektakl u Ljubljani 30.3.2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1x3 ulaznice za FNC spektakl u Ljubljani 30.3.2024.

Dvoje (2) sudionika s najkreativnijim odgovorima koji se prijave u natječaj na stranici net.hr osvojit će po jednu (1) nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, iz Hrvatske, koje prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara i/ili njihovih poruka koje su sudionici ostavili u obrascu nagradnog natječaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da priređivač može kontaktirati s njima te da im može povremeno slati obavijesti vezane uz Kreativni natječaj ili streamning platformu Voyo. U slučaju da sudionik ne želi primati takve poruke, može prekinuti svoje sudjelovanje u Kreativnom natječaju kako je opisano u Članku 6. ovih pravila.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da se na web portalima RTL.hr i Net.hr objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priređivač se obvezuje da će dostavljene podatke Sudionika koristiti u dobroj namjeri, da privatne podatke Sudionika neće distribuirati trećoj strani te da će u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka prikupljene podatke prijaviti u zbirku podataka.

Članak 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici iz Hrvatske, koji od 21. ožujka 2024. u 12:00 sati do 26. ožujka 2023. u 12:00 sati popune obrazac za prijavu u natječaj na stranici net.hr i napišu odgovor pitanje kreativnog natječaja. Svi odgovori koji se postave nakon perioda navedenog u Članku 2. neće biti uzeti u obzir. Nakon završenog roka svakog od krugova ekipa RTL Hrvatske odabrat će dva (2) najkreativnija odgovora, a rezultate će objaviti 26.3.2024 iza 15 sati.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Kreativnog natječaja Priređivača te da će nakon 31. 12. 2025. godine biti uništeni. U svakom trenutku tijekom trajanja Kreativnog natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njihovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 6. Pravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članak 5.

Svaki odgovor koji odgovara uvjetima Kreativnog natječaja navedenim u Članku 4. može biti objavljen u emisijama, web portalima i društvenim mrežama u vlasništvu RTL Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki Sudionik može poslati samo jedan odgovor. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti te objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te kreativni odgovor prilikom prijave na Kreativni natječaj. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da priređivač te osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.

Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi ili obriše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članak 6.

Ako u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Kreativnom natječaju, može to učiniti tako da na mail adresu podrska@voyo.hr pošalje mail ODUSTAJEM OD NATJEČAJA 'OSVOJITE ULAZNICE ZA FNC'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članak 7.

Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u Kreativnom natječaju, radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe Kreativnog natječaja te radi korištenja podataka o natjecatelju pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audiomaterijala o predaji nagrada i slično).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo