POVIJEST JE TRAJALA SAMO 14 DANA: / UFC Conoru McGregoru oduzeo pojas prvaka

Image
Foto: AFP, Steve Marcus

Conor McGregor više nije prvak perolake kategorije u UFC-u, javlja borilački portal Bloodyelbow.com.

27.11.2016.
15:30
AFP, Steve Marcus
VOYO logo

Naime, UFC organizacija uzela je McGregoru pojas u perolakoj kategoriji jer je odugovlačio s obranom naslova u spomenutoj diviziji, nakon "izleta" u lakoj. Još prije su UFC čelnici "ludom Ircu" davali do znanja kako je vrijeme za obranu naslova u perolakoj kategoriji (još nije imao nijednu otkad ju je nokautom u 13 sekundi uzeo Jose Aldu), čini se kako su ubrzali proces.

ŠEST I POL MINUTA ČISTE BRUTALNOSTI: Ovako je Conor McGregor pomeo borilački svijet

U glavnu borbu večeri na UFC 206 u Torontu ušla je ona između Anthonya Pettisa i Maxa Hollowaya

Naime, Daniel Cormier, prvak poluteške kategorije zbog ozljede je otkazao nastup na predstojećem UFC 206 eventu na kojem je trebao braniti pojas protiv Anthonya "Rumblea" Johnsona. Njegovom ozljedom, u glavnu borbu večeri ušla je ona između Anthonya Pettisa i Maxa Hollowaya. UFC organizacija je tu borbu pretvorila borbom za za privremeni pojas u perolakoj kategoriji, a dosadašnji privremeni prvak Aldo time je automatski postao novi/stari prvak u toj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U subotu 12. studenog Conor McGregor ispisao je povijest postavši prvi borac koji je istovremeno vlasnik dva pojasa u UFC-u. Onog u perolakoj i lakoj kategoriji. U subotu, 26. studenog, više nije dio povijesti jer je odjednom postao vlasnikom 'samo' jednog pojasa. Dužnosnici UFC-a potvrdili su kako su Pettis i Holloway ušli u glavnu borbu večeri na UFC 206 eventu koji je zakazan za 10. prosinca u Torontu", piše Bloodyelbow.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregorov tim još se nije oglasio

McGregor i ljudi iz njegovog kampa još se nisu oglasili, pa nije poznato jesu li bili obaviješteni o ovoj mogućnosti. Ali, očito su čelnici organizacije uvidjeli kako McGregor sad želi okušati svoju snagu i zanje u diviziji iznad ili ga ovim potezom spuštaju na zemlju jer je Irac u ovom trenutku neprikosnovljen. Tj, ovim potezom daje se šansa drugim borcima da osvoje naslov u perolakoj kategoriji. Jer očito da je trenutno McGregor bez konkurencije. Za sad...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo