Spektakl u Areni / Potvrđeno! Marko Perković Thompson pjevat će uživo dok Filip Hrgović ulazi u ring

Image
Foto: PIXSELL, arhiva

Uz pjesmu 'Geni kameni' zvijezda teške kategorije popest će se u ring gdje ga čeka borba protiv Amerikanca Amira Masnoura

29.8.2018.
19:58
PIXSELL, arhiva
VOYO logo

Marko Perković Thompson nastupit će uživo dok Filip Hrgović ulazi u ring u borbu za WBC internacionalni pojas u teškoj kategoriji 8. rujna u Areni Zagreb.

Uz pjesmu 'Geni kameni' zvijezda teške kategorije popest će se u ring gdje ga čeka borba protiv Amerikanca Amira Masnoura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretni smo što možemo potvrditi da će Thompson biti dio velike noći boksa u Areni Zagreb 8. rujna. On će zagrijati atmosferu dok se Filip Hrgović bude spremao suočiti s Amirom Masnourom za WBC internacionalni naslov", rekao je Nisse Sauerland,  promotor tima Saureland. 

Iako se inicijalno trebao boriti protiv Škota Garryja Cornisha, protivnik u borbi za internacionalni pojas prema WBC-u našem najboljem boksaču Filipu Hrgoviću bit će Amerikanac Amir Mansour. Naime, Škot je javio kako zbog zdravstvenih razloga ne može nastupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8. rujna u Areni Zagreb, Hrgović će se boriti protiv bivšeg američkog i internacionalnog prvaka prema WBC-u koji se za istu izborio nakon pobjede nad Travisom Kauffmanom početkom 2018. godine.

Iako manje iskusan vjerujemo da će Hrgović svladati Mansoura. Spektakl u Areni 8. rujna gledajte UŽIVO na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo