POTVRĐEN MEGASPEKTAKL KOJI ĆE SRUŠITI SVE REKORDE: / 'Ovo je definitivno najveća borba u povijesti sporta'

Image
Foto: AFP

Sapunica je napokon završena: borba između UFC-ove zvijezde Conora McGregora i neporažena boksačkog prvaka Floyda Mayweathera u srijedu navečer je i službeno potvrđena.

15.6.2017.
8:37
AFP
VOYO logo

Spektakularan okršaj prema boksačkim pravilima održat će se 26. kolovoza u Las Vegasu. Oba su borca potvrdila dvoboj na društvenim mrežama, a nakon njih je dogovor objavio i predsjednik UFC-a Dana White, dodavši kako će se meč održati prema standardnim boksačkim pravilima u 12 rundi.

'Najveća zarada ikad'

Amerikanac Mayweather (40) je prekinuo karijeru 2015. godine sa savršenim omjerom pobjeda i poraza 49-0. Tijekom karijere je osvajao naslove svjetskog prvaka u više kategorija, a stručnjaci ga smatraju jednim od najvećih boksača u povijesti. S druge strane, Irac McGregor je najveća zvijezda UFC-a i aktualni prvak u lakoj kategoriji, a tijekom dosadašnje je karijere kao MMA borac ostvario omjer 21-3. Nikad se, međutim, nije okušao kao boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nema službenih informacija, nagađa se da Mayweather ima zajamčenih 100 milijuna dolara za borbu, a McGregor 80 milijuna. No, kada se tome dodaju i ostali prihodi od sponzora, obojica će i dodatno napuniti svoj račun. Zarada od PPV-a premašit će milijardu dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je definitivno najveći meč u povijesti borilačkih sportova, a vjerojatno će donijeti i najveću zaradu ikad. Recimo to ovako - sve uključene strane su jako zadovoljne dogovorom", istaknuo je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo