A ON JE IZ SAD-A... / Popularni UFC borac šokirao izjavama: 'Amerikanci su zlo, Rusi nas trebaju bombardirati, a Ukrajina treba pokleknuti'

Image
Foto: Profimedia

Nevjerojatne izjave UFC-ova borca

21.10.2022.
11:16
Profimedia
VOYO logo

Američki MMA borac i član UFC-ovog rostera, Sean Strickland, poznat je po kontroverznim izjavama i potezima van oktogona. Sada se ponovno našao u centru pažnje i to zbog niza ispada.

Image
ZABORAVLJENI MEČ /

CroCopa umalo skupo stajao fair-play, pogledajte kako je očitao lekciju 'prljavom' Amerikancu

Image
ZABORAVLJENI MEČ /

CroCopa umalo skupo stajao fair-play, pogledajte kako je očitao lekciju 'prljavom' Amerikancu

Strickland je početkom godine komentirao stanje u Ukrajini, a sada je opleo po svojoj domovini, zemlji u kojoj je rođen, SAD-u. Šokirao je mnoge sugrađane, ali nije nimalo štedio svoj narod za koji kaže da su pravo zlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Amerikanci su zlo, nemaju nikakve hrabrosti. Koliko mi imamo šampiona? Pogledajte ih, pa to su sve manekenke i slabići. Život je predobar za vas, treba nas Rusija bombardirati da se opametimo", ispalio je Strickland i šokirao cijelu naciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savjet 'vrijedan' zlata

Da ne bira riječi jasno je bilo i početkom godine, kada je komentirao ratno stanje u Ukrajini. Dao je savjete Ukrajincima, ali pitamo se tko se slaže s njegovim ispadima.

"Ukrajina bi trebala pokleknuti i postati dio Rusije. Znam da je to s*anje i da još uvijek možete pobijediti, ali jeste li sigurni da želite biti novi Afganistan sljedećih 30 godina? Neću reći da je to ispravno, to je gorka pilula, ali na kraju će svima biti bolje", rekao je UFC borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nije to kraj njegovih skandala. Nedavno se našao u centru pažnje jer su mediji otkrili njegov tajni odnos s glumicom u filmovima za odrasle, Karmom RX. Strickland joj je navodno izrazio ljubav, a američki mediji su im poručili da poslože svoje živote prije ovih gluposti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Strickland je posljednji put u UFC-u nastupio ove godine u šestom mjesecu kada ga je svladao Alex Pereira nokautom u prvoj rundi. Do sada je odradio 29 mečeva, upisao je 25 pobjeda i četiri poraza, od čega dva nokautom.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo