KONTROVERZNA BORBA

POJAVILA SE I SNIMKA: Evo kako je 12-godišnja djevojčica ugušila dvostruko stariju MMA borkinju

U Japanu je proteklog vikenda bila održana kontroverzna priredba Deep Jewels promocije na kojoj se 12-godišnja djevojčica borila protiv dvostruko starije MMA borkinje.

Izvjestili smo već kako su fanovi borilačkih sportova i brojni mediji širom svijeta burno reagirali i na pomisao takve borbe, kako su svi su bili zabrinuti za djevojčicu koja bi mogla teško stradati. Ali mala Momo Shimizu iznenadila je sve i pobijedila 24-godišnju Momoko Yamazaki stražnjim gušenjem već u prvoj rundi.

KONTROVERZNA PRIREDBA: Najbizarnija borba godine! 12-godišnja djevojčica ugušila dvostruko stariju protivnicu

Nakon razmjene kickova, Momo je skočila na leđa svoje protivnice i pronašla način da dođe do gušenja iako se Yamazaki držala do samog kraja runde kada se činilo da gubi svijest. Momo je tako impresionirala svijet u svom prvom profesionalnom meču i pokazala da je u pravoj borbi doista sve moguće.

Sad se na You Tubeu pojavila i snimka toga trenutka.

“Momo je trenirala MMA šest puta tjedno najmanje tri sata dnevno još otkako je išla u vrtić. Već ima stotinjak amaterskih BJJ, kickboksing i karate mečeva. Ima više iskustva nego njena protivnica Momoko. Bit će to poniženje za Yamazaki”, najavio je vizionarski prije borbe menadžer 12-godišnje Momo Shu Hirata.

Dodajmo kako su u borbi obje borkinje imale zaštitnu kacigu.

Povratak na Net.hr