ELITNI UFC

OVO POKAZUJE SVU BRUTALNOST SLOBODNE BORBE: Pogledajte beskompromisne tučnjave u kavezu

Na internetu se pojavio sjajni ‘slow motion’ video najboljih poteza UFC 216 eventa, koji je proteklog vikenda održan u Las Vegasu.

UFC iz godine u godinu iznenađuje svoje fanove sjajnim videima poteza svojih boraca na vlastitim priredbama. Vidi se kako najelitnija promocija slobodne borbe itekako radi na promidžbi. Za svaku pohvalu… I ovog puta, UFC je popratio svoj posljednje održani event na način da je izdvojio najbolje poteze eventa u usporenoj varijanti.

UFC NE PAMTI NEŠTO SLIČNO: Pogledajte spektakularan potez i brutalnu završnicu Amerikanca

Upravo se na takav način nekako i najbolje vidi sama jačina udarca, što pokazuje koliko je MMA brutalan i težak sport. Ali ujedno i atraktivan. Zato i je tako dobar i popularan… Kako bilo, prvo ime eventa bio je najbolji ‘P4P borac’ UFC borac današnjice Demetrious Johnson koji je sjajnom kombinacijom poteza iz hrvanja, za koji stručnjaci već sad govore kako je upravo taj potez jedna od najboljih završnica ikad viđenih, pobijedio Raya Borga i ostvario i svoju 11. uzastopnu obranu naslova UFC prvaka.


Uz spomenuto, u videu se može vidjeti i najbolji potezi Tonyja Fergusona i Kevina Leea, kao i udarci iz prave “tučnjave” u kavezu između Bobbya Greena i Landa Vannate. Stoga, udobno se smjestite i uživajte.

Povratak na Net.hr