SUDAR TITANA: / Overeem sjajno nokautirao Dos Santosa

Image
Foto: Screenshot: You Tube
20.12.2015.
9:42
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nakon što je još prije izgubio tri od četiri uzastopne borbe, svi su mislili kako je Alistair Overeem dotaknuo dno i kako se neće moći vratiti. No, borba protiv Dos Santosa dokazala je da je Nizozemac još itekako-živ. Trijumf nad Dos Santosom bio mu je treći u nizu, a do njega je došao fantastičnim nokautom u drugoj rundi, u glavnoj borbi večeri UFC-ovog Fox 17 eventa u Orlandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Overeem je u ovoj borbi bio jako oprezan i pažljiv, znao je da Dos Santos spada u red najboljih boraca u UFC organizaciji, znači svijeta, stoga se nije zaletavao u prvoj rundi nego je čekao. Tom svjedoči samo sedam udaraca Overeema u toj prvoj rundi.

Sijevnuo kroše

Tko čeka, taj dočeka. Krajem druge runde, Dos Santos je pokušao plasirati jedan direkt, ali previše se otvorio i sijevnuo je lijevi kroše Overeema u njegovu bradu. Brazilac je pao na pod i Overeem ga je dokrajčio udarcima u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovog trijumfa, Overeem bi sad mogao dobiti priliku boriti se za naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji protiv boljeg iz borbe Cain Velasquez - Fabricio Werdum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo