VIDEO: / Kad uđu u ring, teško je reći tko je otac, a tko sin!

13.4.2013.
11:05
VOYO logo

Iako dvadesetogodišnji Dino Klarić ima iza sebe mnogo uspješnih nastupa u grapplingu, u subotu u Ciboni debitirat će u profesionalnom MMA ogledu protiv dvije godine mlađeg Danijela Stanića iz kluba UFK Novi Zagreb.

Uz njega će ovoga puta biti i ponosni otac Zlatko, koji se prisjetio sportskih početaka svoga sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao mali bavio se gimnastikom i judom, bilo je bitno da ne sjedi ispred televizora i kompjutera. Kada sam ja u klubu počeo raditi s klincima, Dino nam se iz znatiželje pridružio. Svidjelo mu se, bio je tada peti razred osnovne škole. Mogu reći da je on u svijet borilačkih sportova ušao preko tate, a kasnija odluka da se bavi time je bila samo njegova. S mladima treniramo samo grappling jer mnogo manja mogućnost ozljede. Dino je bio više puta državni prvak i juniorski te kadetski svjetski prvak u grapplingu.

Amaterski MMA je htio probati prije dvije godine. Zasada nemam poseban strah kao roditelj, ali ovo će mu biti prvi profesionalni meč, pa ću vidjeti kako ću se osjećati. Vidjet ću da li se ubuduće trebam bojati, jer naši treninzi su jedno, a stvarna borba nešto sasvim drugo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biti u ulozi tate i trenera nije nimalo lako, ali s druge strane takav odnos nosi jednu posebnu povezanost i zajedništvo. Mladi Klarić zna da se od njega u subotu puno očekuje, no njemu je najvažnije to što on sam puno od sebe očekuje.

http://www.youtube.com/embed/-HSckQY7e9E Okršaj tate i sina na treningu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je otac trener od moje 10 godine.To zna biti i dobro i loše. Ponekad je jako motivirajuće, a ponekad si idemo na živce jer smo oboje temperamentni. Ali, većinu vremena se super slažemo. Meni tata nije samo otac i trener, već i prijatelj. Svi mi iz kluba se družimo, idemo na Sljeme, ćevape. Nismo zatvoreni u dvorani, baš se družimo kroz sport. Veselim se svojoj prvoj profesionalnoj MMA borbi. I nemam neku preveliku tremu. Ipak imam 40-tak medalja u grapplingu iza sebe. Ali ovaj put osjećam pritisak jer ljudi nešto očekuju od mene – očekuju neki rezultat. No u svemu što radiš s ljubavlju postoji doza pritiska jer to znači da ti je to važno, stalo ti je do toga i to radiš sa strašću i zalaganjem. Dat ću sve od sebe, pa neka bolji pobijedi. Obojica smo debitanti, obojica želimo tu pobjedu. Bit će to interesantan meč", izjavio je Dino Klarić.

Treći event Hrvatske MMA lige na rasporedu je u subotu, 13. travnja 2013. s početkom u 20.30 sati. Posjetitelje očekuju seksi ring-djevojke, Žanamari & J'Animals, vrhunski borci i tona testosterona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potražite ulaznice već od 35 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo