VIDEO: / Ogromna razlika - Mirko Filipović 17 kilograma lakši!

Ostao je još samo jedan dan do velikog borilačkog spektakla u Areni Zagreb.

14.3.2013.
11:33
VOYO logo

Posebni spektakl je izostao. Mediji nisu dobili nikakav ispad, tek se 'brbljavi' suparnik Mirka Filipovića, Jarrell Miller našeg Cro Copu unio u lice. Mirko je ostao hladnokrvan i ignorirao suparnika. Miller je na vaganje stigao u gaćama koje su nalikovale na pelene.

"Napravio sam to da malo učinim ovaj spektakl zabavnijim. Šaljivdžija kao ja prodaje ulaznice, a ne ovi ozbiljni. Nisam želio pretjerivati sa šalom. Ipak je ovo Mirkov domaći teren. Što se borbi tiče, svejedno mi je s kim ću se boriti u finalu. Jedino što znam jest da ću sigurno biti u finalu", poručio je Miller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se kilaže tiče, ogromna je razlika između našeg najboljeg borca (103.6 kg) i Amerikanca (120.6). Čak 17 kilograma više ima Miller, no 'Big Baby' je i osam centimetara viši, te čak 14 godina mlađi od Cro Copa.

"Ako Bog da, imat ću tri borbe. Ako izgubim prvu, šta je tu je. Znat ću da sam dao sve od sebe. Neće mi biti lako protiv Millera. Mlađi je, brži i eksplozivniji. Ali nisam ni ja bez aduta", rekao je Mirko i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam se borio u Areni. Ali to je sad ipak nešto drugo. Ono je bila jedna borba i još je bio drugačiji tip natjecanja. Ovo je ipak vrhunsko natjecanje i moram dobiti tri borbe da bih nešto napravio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika je razlika u kilograma i u obračunu Badra Harija (110 kg) i Zabita Samedova (96.6), a Surinamac Ismael Londt je sedam kilograma teži od Hesdyja Gergesa iz Egipta (110.1-102.8).

Po kilogramima su najbliži borci iz prvog četvrtfinalnog para, Rumunj Catalin Morosanu je jedva prešao granicu od stotinu kilograma (100.7), dok je njegov suparnik Ukrajinac Pavel Žuravlev 2.3 kilograma lakši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K-1 WGP rezervni meč: Dževad Poturak (104) - Sergei Lascenko (120.1)

K-1 WGP četvrtfinale 1: Catalin Morosanu (100.7) - Pavel Zhuravlev (98.4) K-1 WGP četvrtfinale 2: Mirko Filipović (103.6) - Jarrell Miller (120.6) K-1 WGP četvrtfinale 3: Badr Hari (110) - Zabit Samedov (96.3) K-1 WGP četvrtfinale 4: Hesdy Gerges (102.8) - Ismael Londt (110.1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinala: Morosanu/Zhuravlev - Filipović/Miller Hari/Samedov - Gerges/Londt

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo