ODLICNA VIJEST IZ AMERIKE: / Dobit cemo reprizu borbe stoljeca!

Sve je izglednije kako cemo opet u ringu vidjeti Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquaioa.

6.5.2015.
10:18
VOYO logo

Podsjetimo, Filipinac je presutio da ima ozljedeno rame desne ruke i zbog puknuca ce morati na operaciju. Nije mogao niti nastupiti s injekcijom, jer nije prijavio ozlijedu na vrijeme. Naime, na standardnom obrascu sto ga boksaci ispunjavaju uoci svake borbe, Pacquiao nigdje nije spomenuo postojanje ozljede ramena, pa se osim poraza uvalio u pravne probleme.

Prijeti mu suspenzija zbog krivokletstva, a usput su ga dva Amerikanca tuzili zbog prijevare. Smatraju da je obmanuo i prevario sve koji su kupili ulaznice, gledatelje preko malih ekrana, ali i sve koji su se kladili na mec jer je sakrio bol u ramenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao bi cak i zavrsiti u zatvoru, ali gotovo sigurno je da ce zavrsiti opet u ringu s Mayweatherom. Amerikanac je najavio da ce odraditi jos jedan mec, ali u rujnu ove godine. No, spreman je cekati. Tako je barem napisao novinaru ESPN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borit cu se s njim za godinu dana, nakon operacije", natipkao je najbogatiji sportas svijeta.

Dakle, Manny treba samo pod noz, pa slijedi oporavak i priprema za reprizu 'meca stoljeca'. Odusevljeni ce biti svi, navijaci i organizatori jer ce opet se okrenuti nevjerojatan novac. Zaradit ce svi, samo se nadamo da ce oba borca biti potpuno zdrava, jer Floyd je bez problema svojim savrsenim kretanjem i povlacenjem stigao do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo