Play ponuda

NIJE HTIO NIKOGA SLUŠATI / Oprostio se od kćerkice i otišao ravno u smrt

shimmer fallback

Šokantna vijest dolazi nam iz Azerbajdžana. Dvadeset i sedmogodišnji borac Ramin Zeynalov preminuo je za vrijeme natjecanja na MMA turniru.

30.3.2015.
9:54
Play ponuda

Prema pisanju Sportboxa, azerbejdžanski MMA borac Ramin Zeynalov preminuo je za vrijeme natjecanja ranije ovoga tjedna, i to nakon razornog udarca u glavu. Zeynalov se nakon smrtonosnog udarca onesvijestio, i liječnici su ubrzo mogli samo konstatirati njegovu smrt. Uzrok smrti je krvarenje u mozgu, a borcu nije pomogla niti zaštitina kaciga koju je imao.

Otac preminulog, Alibbas Zynalov, izjavio je da se njegov sin natjecao na turniru unatoč njegovom protivljenju jer nije vjerovao u taj sport.

"Moj sin se natjecao na turniru bez mojeg odobrenja. Bili smo protiv toga. Nismo mu dali dopuštenje, on nije htio slušati, i sada je mrtav".

Prema riječima njegovog brata Rahmana Zeynalova, Ramin je bio nositelj crnog pojasa u Tae-Kwon-Do, bio je i vlasnik srebrne medalje na kick boxing natjecanju te je imao iskustva u muay thaiju.

"Nije bio dovoljno spreman za ovaj meč. Bio je istinski sportaš koji je osvojio 11 medalja. Vidio sam snimku na kojoj je prikazan trenutak smrti. Nema se što prebaciti njegovom protivniku. Dobrovoljno je sudjelovao u eventu iako mu roditelji to nisu dozvolili. Ipak se borio i htio je osvojiti nagradu", objašnjava utučeni Rahman, te dodaje:

"Ramin je najmlađi brat u našoj obitelji. Nikome nije rekao da će se boriti u meču bez pravila. Slučajno smo saznali za to. Naravno da smo ga odgovarali od toga. Rekli smo mu da ima obitelj, da mu to nije potrebno, ali nije htio slušati. Nije to učinio zbog novca, to je bila njegova strast."

Preminuli borac je iza sebe ostavio predivnu obitelj i malu curicu. Nakon ovog šokantnog događaja, pokrenuta je i istraga o njegovoj smrti. Javio se i njegov protivnik te je izrazio sućut obitelji.

"Ne mogu ga kriviti za smrt svog brata. Nije ga usmrtio oružjem, već je Ramin stradao u borbi", kazao je Rahman.

Play ponuda
Play ponuda