BILA JE TO MAKLJAŽA GODINE: / Nevjerojatni Brazilac obranio pojas prvaka, upisao se u povijest, i postao nova UFC senzacija

Image
Foto: Profimedia

Fantastični Deiveson Figueiredo obranio pojas prvaka

13.12.2020.
7:11
Profimedia
VOYO logo

Noćas po hrvatskom vremenu je u UFC Apexu u Las Vegasu održan veliki UFC 256 event koji je gledateljima ponudio dva spektakularna okršaja u naslovnoj i sunaslovnoj borbi.

Deiveson Figueiredo obranio pojas

U naslovnoj borbi Deiveson Figueiredo obranio je pojas u muha diviziji protiv Brandona Morena. Čudesni Deiveson Figueiredo opet je ušao oktogon u obranu titule nakon što je 22. studenog porazio Alexa Pereza i tako ponovno bio uspješan, po drugi put u karijeri. Odmah nakon borbe, briznuo je u plač i zagrljaj ljudi iz svog tima. U drugoj borbi večeri Charles Oliveira teško je porazio Tonyja Fergusona, kojem je to bio povratnički meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet rundi bespoštedne borbe

MMA Fighting piše kako je borba bila nevjerojatna, kako je trajala pet rundi, kako je bila bespoštedna. Figueiredo je tako postao prvi prvak u UFC povijesti koji je obranio titulu dva puta unutar mjesec dana, a UFC-ov komentator Jon Anik prilično je dobro sažeo ono što je kasnije i ušlo u "Borbu godine" i zasigurno jednu od, ako ne i najbolju, onda sigurno najboljih UFC borbi ikad u ovoj diviziji, ističu Amerikanci.

Odbijanje bodova za slučajni udarac preponom završilo je odlučujućim čimbenikom kada su se zbrajali bodovi, dok su dvojica sudaca dala 47-47 i to je presudilo u konačnoj odluci. Treći sudac imao je 48-46 za prvaka, koji je zadržao pojas bez proglašenja pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo