ima velike planove / Nakon bitke za život Cikatić opet hoda: Sina Brunu želi dovesti do titule prvaka svijeta u boksu

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Da je Cikatić ozbiljno shvatio novu životnu priliku, pokazuju i veliki planovi koje ima

27.4.2019.
21:23
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Prije tri mjeseca liječnici u Zagrebu kazali su supruzi Branka Cikatića da ne očekuje čuda jer se njegovo stanje neće puno popraviti, a on danas razgovijetno priča, samostalno jede i pravi prve korake. 

"Mogu hodati! Ivana i kćer Lucija na to dobro utječu. S medicinskim sestrama se svakog dana dogovaraju koje ću vježbe raditi. Sad još čekam da mi zaraste rana na leđima koju sam dobio od ležanja u bolnici. Onda ću krenuti na kupanje u Žrnovnicu i u Stobreč. Sjest ću u plićak i toćat ću noge. Nakon toga ćete me vidjeti i na Marjanu, na kojem sam trčeći proveo više od polovice svog života", ispričao je Cikatić za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Očekivanja liječnika nisu bila optimistična iz razloga jer su prethodili mjeseci i mjeseci Cikatićeve borbe za život. Prvo u KBC-u Split, gdje je hospitaliziran zbog edema pluća i gdje je zaradio bolničku bakteriju koja mu je uzrokovala sepsu. Od tamo je bio prebačen u Knin, a zatim u Zagreb, gdje mu je dijagnosticirano da boluje i od Parkinsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najtežim trenucima Cikatić je u bolnicama bio u tako lošem stanju da se većine vremena provedenog tamo uopće ne sjeća.

Da je Cikatić ozbiljno shvatio novu životnu priliku, pokazuju i veliki planovi koje ima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plan mi je pomoći mome sinu Brunu (16), koji je izabrao trenirati boks. Htio bih ga dovesti do titule prvaka svijeta. Ima strašan udarac, brzinu i snagu, te je građen kao ja u mladosti. Ima velike šanse, ali neću riskirati njegovo zdravlje", kazao je Cikatić za Slobodnu Dalmaciju.

Cikatića čeka i dovršetak knjige "My life", druge nakon "Puta do uspjeha". Također, želi u centru Splita otvoriti muzej borilačkog sporta gdje bi držao predavanja, baš kao što je to radio u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo