NA POMOLU SENZACIJA! IMPERATOR SE VRAĆA U VELIKOM STILU: / Fjodor Jemjeljanenko prelazi u UFC?!

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Po mnogima najbolji MMA borac svih vremena, Rus Fjodor Jemjeljanenko (39), blizu je prelaska u najprestižniju svjetsku MMA organizaciju UFC.

14.6.2016.
18:35
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Legendarni Rus vraća se pod velika svjetla i to, najvjerojatnije, u UFC nakon što odradi borbu za EFN. Fjodor je već u par navrata trebao potpisati za elitnu MMA organizaciju, ali uvijek se nešto isprječilo. Tako da su ova vijest i njegove riječi itekako odjeknuli u borilačkom svijetu.

"Da, postoji mogućnost. Uvijek sam se želio boriti za UFC i borio bih se za UFC. Ali u ovom trenutku tražimo dogovor koji će zadovojliti obje strane - njih i moju organizaciju", rekao je Fjodor, prenosi portal SBNation.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojas u vlasništvu Stipe Miočića

Jemjeljanenko je to otkrio ovoga ponedjeljka u intervjuu s Ariel Helwani u emisiji MMA Hour. Tako bi Jemjeljanenko konačno mogao napasti teškaški tron UFC-a koji je u vlasništvu američkog Hrvata Stipe Miočića.

Ruski borac će prvo odraditi borbu s veteranom Fabijom Maldonadom na EFN 50 eventu ovoga petka u St. Petersburgu. Nakon borbe s Maldonadom, legendarni ruski borac će se naći u situaciji bez ugovora, a samim time će biti i otvoren za pregovore s raznim organizacijama. Kako stvari stoje, izgleda da je na njegovu adresu već stigla ponuda najjače svjetske MMA promocije, a on je itekako zainteresiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

'Da, htio bih se boriti pod UFC otkriljem'

"U ovom trenutku sam puno bliži UFC-u nego što sam bio kad sam se tek vratio MMA-u. Da, primio sam ponudu, ali postoje neki detalji koje želimo raspraviti", poručio je posljednji Imperator i naglasio kako se uvijek htio boriti u UFC-u.

"Da, htio bih se boriti pod UFC otkriljem, ali u ovom još uvijek tražimo neki dogovor koji bi zadovoljio obje strane. Moji i UFC-ovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u čast Fjodora i potencijalnog prelaska u UFC, američka organizacija je svojim fanovima omogućila povijesnu borbu. Onu između Fjodora Jemjeljanenka i našeg Mirka Filipovića. U komentarima na videu se većina ljudi slaže da je upravo to najveća MMA borba svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo