MNOGI NISU PRIMIJETILI ŠTO JE JON JONES NAPISAO O MIOČIĆU NAKON BORBE: / Njegova poruka sigurno se neće svidjeti Stipinim fanovima

Image

The Bones se odmah nakon borbe oglasio

31.3.2021.
18:27
VOYO logo

Stipe Miočić izgubio je proteklog vikenda UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji mješovitih borilačkih vještina nakon što ga je u meču organiziranom u Las Vegasu Kamerunac FrancisNgannou nokautirao na početku druge runde.

Miočić, koji se još uvijek smatra najboljim UFC-ovim teškašem svih vremena, doživio je velik pad na UFC-ovoj ukupnoj ljestvici. Naime, Stipe je sa trećem mjesta UFC-ove pound-for-pound ljestvice pao tek na sedmo mjesto, dok se Francis Ngannou popeo na peto. Prvo mjesto drži Jon Jones, a drugo Kamaru Usman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A upravo je Jones sada prvi izazivač za naslov teškaškog prvaka. On se odmah nakon borbe oglasio i poručio predsjedniku UFC-a Dani White - 'Pokaži mi novac'.

Također, objasnio je zašto je uvjeren da bi napravio puno bolji posao protiv Ngannoua nego Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Feb 8, 2020; Houston, Texas, USA; Jon Jones (red gloves) fights Dominick Reyes (not pictured) during UFC 247 at Toyota Center.,Image: 497315431, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

"Nemojmo zaboraviti da je Stipe izgubio od Daniela Cormiera. Stipe je obranio naslov samo pet puta, a ja 15. Čovjek sa 106 kila došao boriti s Francisom, on nije Jon Jones. Želim ovu borbu i jedva čekam vidim što UFC misli koliko vrijedi", poručio je. Jones je, inače, u dvije borbe s DC-jem uvjerljivo slavio. Osim toga odao je kako u odnosu na Miočića ima superiorni borilački IQ, doseg ruku i brzinu te da je sa svim tim oružjem koje posjeduje dobro opremljen kako bi porazio Predatora.

"Ngannou je strašno snažan. Ako te zahvati vjerojatno će te poslati u sivjeti snova", napisao je Jonesu preko Twittera jedan MMA fan. "Brate, snašao sam se i protiv puno bržih udarača, i imam dosta čvrstu bradu. Nemojmo zaboraviti moj borilački IQ, doseg ruku, brzinu... Neću samo stajati tamo kao što je Stipe napravio", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo