Uzimao i rođakove lijekove / Mladi boksač preminuo u ringu: Nitko nije znao da je to on jer se borio s rođakovom licencom

Image
Foto: The Sun, Screenshot
25.9.2019.
7:49
The Sun, Screenshot
VOYO logo

Bugarski boksač Boris Stanchov (21) tragično je preminuo u ringu bez da je itko znao da je to on. Naime, Boris je već godinu dana boksao pod licencom svog rođaka, Isusa Velichkova, a srušio se u meču protiv Ardita Murja nakon što je u petoj rundi doživio infarkt. 

Video pogledajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše The Sun, Stanchov je osim licence koristio i rođakove lijekove te dodatke prehrani. Nakon što je pao,borba je odmah prekinuta, a sudac i medicinsko osoblje potrčali su mu u pomoći. Stigla je Hitna pomoć te je odvezen u lokalnu bonicu, no nije mu bilo spasa.

Kasnije je Isus Velichkov priznao da nije on taj koji je preminuo, već njegov rođak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borio se s mojom licencom od 2018. godine, no rekao je da je sve u redu jer je trener to znao", prenose albanski mediji.

Bizarno, navodno se pokojni Boris Stanchov borio na tuđe ime jer na svojemu nije htio imati niti jedan poraz. Čeka se sastanak Bugarskog boksačkog saveza kako bi se saznali detalji o promjeni imena i dokumenata. Čak je i WBC na svojoj internetskoj stranici objavio poruku Velichkovu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- WBC i njegov predsjednik  Mauricio Sulaiman žale zbog smrti bugarskog boksača Isusa Velichkova. Iako je medicinsko osoblje dalo sve od sebe da ga spasi, smrt je bila trenutačna. Cijeli WBC suosjeća  s Velichkovom obitelji u ovim teškim trenucima u najvećoj žalosti - poručili su.

Vido opledajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo