MIRKO STIGAO U TOKIO S NIKAD VEĆIM TIMOM: / Cro Cop i Drviš briljirali u Frankfurtu, a nakon toga u potpunosti oduševili iz - kreveta!

Image
Foto: Screenshot

Mirko nikad nije imao veći tim uz sebe. To dovoljno govori koliko mu je ova borba bitna, kao i njegov povratak u ring.

27.12.2017.
13:27
Screenshot
VOYO logo

Proslavljeni hrvatski borac, legendarni Mirko Cro Cop Filipović, zajedno sa svojim timom u sastavu Stipe Drviš, Saša Milinković (dugogodišnji Mirkov trening partner), talentirani dubrovački borac Ante Delija i Satoshi Ishii, sletjeli su u srijedu u Tokio, gdje će rođeni Vinkovčanin u nedjelju po hrvatskom vremenu, već tradicionalno na Staru godinu, odraditi meč protiv domaćeg veterana Tsuyoshija Kosake u RIZIN promociji.

MIRKO PONOVNO U MODI: Ovaj njegov video na internetu se upravo dijeli kao lud! Pogledan je više od 2,4 milijuna puta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak se iz zračne luke u Zagrebu prema japanskoj prijestolnici uputilo čak 13 članova proširenog tima Mirka Filipovića, uključujući Mirkovog sina Ivana koji prvi put ide gledati oca uživo u jednom borilačkom dvoboju.

MIRKO FILIPOVIĆ OTPUTOVAO U JAPAN: ‘Ovaj sport je okrutan i zahtjevan, nije za svakoga. Kohsaka? Najvažnije je da se ne zakiselim’

Mirko nikad nije imao veći tim uz sebe. To dovoljno govori koliko mu je ova borba bitna, kao i njegov povratak u ring. Prije samog polaska, Cro Cop tim se slikao, a fotka je objavljena na službenom Facebook profilu Stipe Drviša...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće biti mjesta za sve u avionu", napisao je Drviš uz fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vesela družina je presjedala za Tokio u Frankfurtu. I jako puno pojela. Naime, kako su morali stići na let za Japan, morali su pojesti svoj obrok vrlo brzo. Za to su imali samo deset minuta. No, Cro Cop tim sve je rješio ekspresno. Drviš je snimio poluprazne tanjure, a Mirko je na stol ostavio 300 eura za hranu. Htio je uvijek duhoviti i na zarkanciju spremni Stipe snimiti još koji kadar, ali mu je Mirko jasno dao do znanja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Daj nemoj snimati, idi u ku*ac".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su se smjestili u hotel, Mirko i Stipe iz kreveta su se obratili svojim fanovima i zapjevali dobro poznati bezvremenski hit od Psihomodo Popa "Nebo". Također su odgovarali na pitanja svojih fanova, koji su pratili live Mirka i Drviša.

"Kako ljudi ne kuže da ja volim ovaj sport. U odličnoj sam formi, jako to volim, volim adrenalin... Ma poslije borbe nema toga adrenalina koji te opere. Nema tih novaca, ne bih to mijenjao. Uživamo, guštamo, lijep je to osjećaj. Ljudi, imam lijep posao, ne bih ga mijenjao za ništa. Meni je borbu odraditi kao čašu vode popiti, iako je stresno. Došao sam u Japan pobijediti, očekujem da ću ga nokautirati u prvoj rundi, iako čovjek nije za prodcijeniti. Iskusan je lik, prošao je puno u karijeri, pamtim njegovu borbu protiv Marka Hunta, to je bio klasik Pridea. Moram biti oprezan. Ma pobijedit ću ga", naglasio je Mirko Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna ženska obožavateljica je u šali Mirku napisala u komentarima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje se gasiš?".

Mirko joj je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dođi ovdje pa ću se ugasiti. Pokazat ću ti kako. I ne, ne zezam se", dao je do znanja Cro Cop.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo