Play ponuda

Cro Cop tri puta dobio u genitalije i pobijedio američku grdosiju!

shimmer fallback

U Los Angelesu je u noći na nedjelju održan borilački spektakl Glory 17.

22.6.2014.
10:42
Play ponuda

Mirko Filipović i Jarrell Miller već su se borili na četvrtfinalu K-1 World Grand Prixa u Zagrebu prošle godine, kada je Cro Cop slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Skoro pa presliku te borbe vidjeli smo i oko četiri sata u noći sa subote na nedjelju.

Američki kickboksač, poznat po dugom jeziku, danima je provocirao Mirka, ali kad je ušao u ring, nije se baš dobro proveo. Cro Cop je ponovno slavio jednoglasnom odlukom sudaca, i to nakon nakon što je u meču od tri runde tri puta bio pogođen udarcem u genitalije, a u zadnjoj rundi čak dvaput. Amerikanac zbog toga niti jednom nije bio kažnjen.

No, Mirko u čijem su kutu bili kondicijski trener Mario Mlinarić i bivši svjetski boksački prvak Stipe Drviš i ovoga je puta bio dobro pripremljen te je odlično odgovorio na brojne klinčeve i udarce koljenima skoro 20 kilograma težeg Amerikanca.

Cro Cop je pobijedio na način koji ga je proslavio u karijeri, boksačkim tehnikama i 'high kickovima', koji su nekoliko puta odsjeli blizu glave 14 godina mlađeg protivnika. Jedan od takvih udaraca prodao je Mirko brbljavom Amerikancu nekoliko sekundi prije završetka borbe, a sva tri suca presudila su u korist Cro Copa.

"Bila je to teška noć. Došao sam blizu otkazivanja borbe zbog gadne infekcije, ali mogu reći da je meč bio dobar", otkrio je Mirko za Glory portal.

U svakom slučaju, Mirko ni ovoga puta nije razočarao, a forma i srce koje je pokazao samo mogu biti poticaj mlađim borcima.

"Što drugo reći nego da sam ostavio srce u ringu. Nije mi bilo lako, imao sam samo 25 dana za pripremu, ali bilo mi je drago što sam ponovno radio s Cro Copom, želim mu sve najbolje. Veće i bolje stvari će doći za mene, hvala svima koji su mi pružali podršku i hvala Gloryju", poručio je Jarrell Miller putem Facebooka nakon meča.

Play ponuda
Play ponuda