MIOČIĆ POKAZAO SVOJE DVIJE STRANE: / UFC-ov prvak jednom porukom natjerao suzu na oko, drugom zastrašio sve koji mu prijete

Image
Foto: AFP

U ponedjeljak je prošlo točno dvije godine otkako Miočić vlada teškom kategorijom u UFC-u

15.5.2018.
18:39
AFP
VOYO logo

Stipe Miočić, američki borac hrvatskog porijekla i UFC-ov prvak s rekordne tri obrane naslova pojasa, sprema se za novi ulazak u meč. Suparnik će mu za manje od dva mjeseca biti Daniel Cormier, bivši teškaš i aktualni vladar poluteške UFC-ove kategorije. Prije svega i Miočićev prijatelj.

Na obljetnicu preuzimanja pojasa kojeg je zaradio u borbi protiv Fabricija Werduma, potom i uspješno branio pred naletima Alistaira Overeema, Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua, Miočić se oglasio putem Instagrama s kojeg je istovremeno poslao poruku navijačima i upozorenje budućim suparnicima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na današnji dan prije dvije godine postao sam prvak. Otad sam triput branio pojas i srušio rekord u uzastopnim obranama titula. Kraj se ne nazire. Nikad neću prestat radit za vas!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sasvim je drugačijeg tona bila Miočićeva poruka pratiteljima dan ranije. Uz fotografiju na kojoj ljubi trbuh svoje supruge objavio je nježan popratni sadržaj prvo čestitajući svojoj majci i punici Majčin dan, a potom i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije od svega, želim prekrasan Majčin dan (njen prvi) svojoj prekrasnoj supruzi. Jako sam sretan čovjek jer ju imam u svom životu i ne mogu čekati da na ovaj svijet stigne naša kćer i vidi kako će moja supruga biti najbolja majka. Ne mogu dočekati početak novog poglavlja u našem život dodajući u našu obitelj princezu Miočić..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo