MIOČIĆ OBJAVIO FOTKU RATNIČKOG LICA NAKON BORBE I POSLAO FENOMENALNU PORUKU: / 'Ovako zaista izgleda uspjeh'

Image
Foto: Profimedia

Miočić je nakon borbe primio čestitke sa svih strana, divili su mu se mnogi sadašnji i nekadašnji UFC borci, ali jednom fotografijom on je objasnio što znači biti prvak

20.8.2019.
11:43
Profimedia
VOYO logo

Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić razbio je sunarodnjaka Cormiera u borbi za teškaški naslov svjetskog prvaka i time mu nanio drugi i defintivno najteži poraz u karijeri. Cormier je prvoklasni borac koji nikada do sada u karijeri nije bio nokautiran, a jedini poraz nanio mu je Jon Jones, međutim samo na bodove.

Miočić je nakon borbe primio čestitke sa svih strana, divili su mu se mnogi sadašnji i nekadašnji UFC borci, ali jednom fotografijom on je objasnio što znači biti prvak. Objavio je na Instragramu sliku svog natečenog lica nakon borbe u kojoj je Cormier pogodio puno više značajnih udaraca, a na kraju ipak izgubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostvario sam svoje ciljeve uz naporan rad. Cijeli život sam bio na testu. Lako je razglasiti uspjeh, ali ovako on zaista izgleda. Ja sam prvak svijeta, vatrogasac, otac i sve drugo za što sam radio čitav život. Uvijek držim svoj borbeni duh. Nikad neću biti nadmašen. Nikad neću prestati ići naprijed. Još imam mnogo za ostvariti", napisao je Miočić uz svoju objavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ćemo čitati između redaka, onda su najave o mirovini lažna uzbuna i očito je da će se Miočić nastaviti boriti i dalje kako bi potvrdio naziv koji su mu nakon borbe s Cormierom mnogi dodijelili - najveći UFC teškaš svih vremena.

Image
'TOOOO, JE*EMTI, TOOOO, JE*EMTI'! Procurila snimka s proslave naslova: /

Ovakvog Miočića još niste vidjeli

Image
'TOOOO, JE*EMTI, TOOOO, JE*EMTI'! Procurila snimka s proslave naslova: /

Ovakvog Miočića još niste vidjeli

Cormierova poruka Miočiću

Cormier se nakon borbe s Miočićem mora boriti protiv vlastitih duhova. Javnost ga ne osuđuje, UFC mu daje podršku kao i predsjednik Dana White, a tješio ga je i Miočić. Međutim, Cormier je za sada neutješan. Na svojim se profilima društvenih mreža javio nakon prospavane noći i nešto hladnije glave, ali očigledno shrvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošlo je par dana i nema riječi kojima bih mogao izraziti svoje razočaranje te koliko mi je žao što sam vas razočarao. Posebno mojoj djeci i supruzi želim reći koliko mi je silno žao što su morali vidjeti moj poraz u oktogonu. Svaki put mi slama srce kada vidim koliko vas boli moj poraz”, rekao je u uvodu Cormier.

Potom je komentirao Miočića i to na iznenađujući način, nakon svih uvreda i podcjenjivanja koje je izrekao uoči meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitam ti još jednom na fantastičnoj pobjedi. Pokazao si toliko veliko srce i toliko puno borbenosti. Ti si definicija one klivlandske čvrstine o kojoj se toliko priča”, rekao je Cormier o najboljem teškašu svih vremena.

Zahvalio se i šefu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala Dana, hvala svima u UFC-u na svemu što ste učinili za moju obitelj i za mene. Ovo je bilo jedno fenomenalno putovanje i sada je na meni da odlučim što ću dalje, a čim odlučim svi ćete to odmah znati. Volim vas… DC”, završio je Cormier i najavio mogući oproštaj.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo