ekskluzivno za rtl / Menadžer Anthonyja Joshue: 'Hrgović je zvijezda u usponu, želimo ga na našim priredbama'

Kad bi Filip Hrgović mogao napasti svjetski naslov? Odgovor na to pitanje pokušao je dati glavni organizator Joshuinih mečeva

23.9.2018.
20:31
VOYO logo

Kad bi Filip Hrgović mogao napasti svjetski naslov? Odgovor na to pitanje pokušao je dati glavni organizator Joshuinih mečeva.

Promotor MatchroomaEddie Heran u eksluzivnom razgovru za RTL porčuje: 'Hrgovića želimo na našim priredbama, ali mora ići oprezno kao što smo mi to radili s Joshuom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na presici nakon velike pobjede nad Aleksanderom Povetkinom, Anthony Joshua je nahvalio najboljeg hrvatskog boksača, a ništa drukčije našeg borca nije komentirao ni Eddie Heran. 

Započeo je ipak komentarom sinoćnje borbe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlična je bila borba, odlična atmosfera, opasna borba. Laknulo mi je jer smo znali da će biti opasno. Sa svim što se događalo, sa svim borbama o kojima su ljudi pričali, bilo je lijepo sve završiti i suočiti se s tim i to u takvom stilu i puno toga naučiti kao što je on."

Menadžer britanskog boksača tvrdi da itekako zna za Hrgovića, dapače, već sad ga smatra velikom zvijezdom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrgović je odličan teškaš,, posljednji meč koji je boksao Mansoura bio je odličan. On je buduća zvijezda, mlad dečko u usponu." 

Kada ga vidite kao izazivača za svjetske titule?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno već za nekih godinu dana, on ima mogućnosti boriti se na svjetskoj razini ali nema sumnje, kad imate nekog posebnog, što je bio slučaj i s Anthonyem, morate raditi stvari korak po korak, jer ako naprvaite pogrešku sve ćete uništiti. Hrgovićevo vrijeme tek dolazi", zaključio je Heran za RTL. 

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo