POGLEDAJTE KAKO JE MAYWEATHER RAZBIO JAPANCA U PRVOJ RUNDI: / Amerikanac zaradio 9 milijuna dolara za 138 sekundi

Image
Foto: Screenshot

Još jedna izrazito dominantna partija sjajnog Amerikanca

31.12.2018.
16:57
Screenshot
VOYO logo

Rizin 14 event završen je egzibicijskim boksačkim mečem Floyda Mayweathera Jr. i Tenshina Nasukawe, u kojem je Amerikanac slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Meč koji su japanci s nestrpljenjem očekivali, a Amerikanci ga nisu imali priliku niti gledati, završio je prije nego se akcija uspjela i rasplamsati. Mladi Japanac ipak nije mogao parirati iskusnom Mayweatheru, jednom od najvećih i najboljih boksača svih vremena, koji je u ringu k tome izgledao i desetak kilograma teži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besmislena borba

Mladi Japanac bio je neutješan, no pokazalo se kako ova egzibicija baš i nije imala kompetitivnog smisla. Floyd je došao s kilogramima viška, bez pravih priprema, ali i dalje je bio dovoljno kvalitetan da ovo riješi na rutinu i uz šeretski te pomalo neozbiljan pristup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je Japancima ovo imalo smisla, teško je moguće zaključiti, no vjerujemo da je Floyd onima u dvorani ponudio ono po što su došli. Osim toga, imali su priliku na djelu vidjeti najboljeg boksača novijeg vremena pa makar samo u egzibiciji, svojevrsnom sparingu, protiv kvalitetom i stilom nedostojnog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo