MA OVO JE NAJLUĐA STVAR KOJU SMO VIDJELI POSLJEDNJE VRIJEME: / Fury počeo izazivati Miočića. Na pomolu meč?

Image
Foto: Profimedia

Fury puca na sve strane i osim WWE-a, za oko mu je zapeo i UFC

1.11.2019.
21:01
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih boksača današnjice i bivši svjetski prvak, Tyson Fury, ponovo je veliki hit u svijetu boksa, nakon što je nekoliko godina proveo u izolaciji rješavajući mnoštvo osobnih problema. Međutim, Furyju nije dovoljna samo pažnja boksačke publike, on jednostavno želi još, želi ih sve.

Fury se tako odlučio nedavno okušati u WWE-u, odnosno profesionalnom hrvanju, gdje, činjenica je, leži novac, posebice u SAD-u. Debitirao je protiv Brauna Strowmana i navodno zaradio 15 milijuna dolara. Međutim, Fury sada puca na sve strane i osim WWE-a, za oko mu je zapeo i MMA, i to ne neka sporedna borilačka organizacija već ona najjača, UFC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Tyson Fury, left, of England, punches Otto Wallin, of Sweden, during their heavyweight boxing match Saturday, Sept. 14, 2019, in Las Vegas., Image: 470924160, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Želi u UFC

Fury je u razgovoru za iFL TV rekao kako želi ući u MMA te da je već razgovarao s, ha kime drugim nego najvećom zvijezdom toga sporta, Conorom McGregorom.

"Jako sam ozbiljan oko toga. Već sam pričao s Conorom McGregorom i spremni smo za 'rock and roll'. Dobio sam i poruku od Franka Mira, bivšeg UFC-ovog prvaka, koji mi je rekao da je zainteresiran za rad sa mnom. Pretpostavljam da možemo učiniti nešto veliko. Dana White nazovi me", izjavio je Fury mrtav ozbiljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

The Tyson Fury vs Tom Schwarz fight at MGM Grand Garden Arena

Pictured: Tyson Fury, Image: 448290678, License: Rights-managed, Restrictions: -ARG, -BEL, -CHN, -CZE, -FIN, -HUN, -JPN, -MEX, -NLD, -NOR, -PER, -PRT, -SVN, -SWE, -CHE, -TWN, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash - aktivní

Dajte Miočića

Nije Fury zaboravio na boks, čeka ga tamo revanš s Deontayem Wilderom, ali tek negdje u veljači pa do tada Fury valjda nekako želi ubiti vrijeme. Želja mu je, dakle, okušati se protiv najjačih teškaša današnjice u UFC-u, a to svakako uključuje i prvaka Stipu Miočića.

Pa kaže Fury ovako...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko je teškaški prvak u UFC-u? Stipe Miočić. Prihvatio bih meč s njim iste sekunde, bez ikakvih problema. Kao i s Francisom Ngannouom. S bilo kojim teškašem kojeg imaju. Ne bojim se niti jednog od njih. Ja sam 'Kralj Cigana'. Boksač sam i jedan opaki tip", poručio je dobro raspoloženi Fury. I bolje neka ne kaže dva put, jer ako Dana White nanjuši da bi ovdje mogla pasti rekordna zarada, želja bi mu se mogla i ostvariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo