BUM, TRES, URNEBES / Lavina je pokrenuta i teško će se zaustaviti: Zagrebački 'fakini' osvajaju Srbiju i Tursku; Lud je dan pred nama

Image

Ludi dan za tajlandski boks

28.3.2023.
9:32
VOYO logo

Na 22. Državnom prvenstvu u tajlandskom boksu borci zagrebačkih klubova osvojili su 15 zlata, 6 srebra i jednako toliko bronca. Ima li boljih ukrasa za vitrine matičnih klubova? Mi mislimo da nema. Recimo da je ova žetva medalja za borce ZG klubova tajlandskog boksa kao never ending borilački Božić.

Image

4. kolo Lige nada

No tim uspjesima tek su započeli lavinu dobrih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva mlada borca, Šimun Damjanović i Dominik Gajšak, iz kluba Muay thai Academy u nedjelju su nastupili na četvrtom kolu ˝Lige nade˝, koja se od prošle godine održava u Novom Sadu.

Image
BIO JE TO SPEKTAKL /

Senzacionalni uspjeh zagrebačkih klubova tajlandskog boksa

Image
BIO JE TO SPEKTAKL /

Senzacionalni uspjeh zagrebačkih klubova tajlandskog boksa

I nije to prva pobjeda u ˝Ligi nade˝ za iskusnog Šimuna, koji iza sebe ima sto postotni učinak, što bi značilo četiri pobjede u četiri kola. Valja napomenuti kako se tamo natječu jedne od jačih zemalja kada je u pitanju tajlandski boks - Češka, Slovačka i Mađarska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti dan, ali 1518 kilometara dalje, aktualni viceprvak svijeta i zagrebački fakin – Vito Košar imao je prvi ovogodišnji meč na Europskom prvenstvu u Turskoj Ankari, gdje je deklasirao domaćeg borca Enesa Bilbena. Što ga je plasiralo u finale Europskog prvenstva koje će se održati već danas.

Opasni Mađar prijeti

Njegova borba je 19. na rasporedu u ringu B protiv opasnog Mađara Marcella Szombatia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istom dvoranom zvonit će udarci svjetskog i europskog prvaka – Ivana Bertića, koji se bori protiv domaćeg borca – Osmana Furkana Karakaya. Borba je 20. na rasporedu u ringu A.

Image

Event počinje u 13h sati, a moći ćete ga uživo gledati u LIVE STREAMU na portalu Net.hr. Njihove borbe počinju oko 16:30 po našem vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvanredne vještine

Valja napomenuti kako je za uspjehe Vite i Ivana zaslužan respektabilni trener Mario Košar, koji svoje veliko znanje nesebično dijeli, kako s ovim dvojcem prvaka, tako i sa borcima u klubu Muay Thai Taksin gdje je glavni trener.

Svi ovi mladi boksači pokazali su svoje izvanredne vještine i upornost u ovom zahtjevnom sportu. A upravo ovim zlatnim rezultatima postaju uzor mnogima te dokazuju kako se tajlandski boks itekako na velika vrata vraća u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo