UZBUĐENJE RASTE /

KSW 96 donosi još jednu uzbudljivu borbu za titulu - evo gdje gledati

Image
Foto: RTL

Novi KSW događaj predstavit će mnoge nadolazeće europske MMA talente, a borbe možete pratiti na platformi Voyo

20.7.2024.
15:27
RTL
VOYO logo

Sportska arena u Lodzu bit će domaćin još jednog uzbudljivog KSW događaja, koji će se održati 20. srpnja s početkom u 19 sati. Glavna borba večeri bit će za titulu u srednjoj kategoriji, gdje će snage odmjeriti Paweł Pawlak (23-4-1, 11 KO, 3 Sub) i Damian Janikowski (10-5, 5 KO, 1 Sub). Prijenos će biti dostupan na streaming platformi Voyo, gdje će pretplatnici moći uživati u spektakularnim borbama.

Image
FIGHT OF NATIONS™ /

Na putu do pobjede posljednji dvojac bit će od velike pomoći Nitru i Psihi: Znaju pobjeđivati

Image
FIGHT OF NATIONS™ /

Na putu do pobjede posljednji dvojac bit će od velike pomoći Nitru i Psihi: Znaju pobjeđivati

U teškoj kategoriji, Viktor Pešta (19-9, 8 KO, 7 Sub) suočit će se s Brazilcem Matheusom Scheffelom (17-11 1NC, 12 KO). Pešta je poznat kao jedan od najuspješnijih čeških MMA boraca, dok je Scheffel debitirao u KSW-u ranije ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marek Samociuk (5-4-0) također će se boriti u teškoj kategoriji protiv Denisa Górniaka (6-1-0), što obećava još jedan uzbudljiv okršaj.

U srednjoj kategoriji, Radosław Paczuski (5-2, 4 KO) će odmjeriti snage s talentiranim Čehom Dominikom Humburgerom (8-1, 7 KO), koji je na posljednjem KSW-u nokautirao Adriana Dudeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi KSW događaj predstavit će mnoge nadolazeće europske MMA talente. Neporaženi Francuz Hugo Deux (3-0, 1 KO) borit će se u lakoj kategoriji protiv Moldavca Nicolaea Bivola (4-1, 1 KO, 2 Sub).

U lakoj kategoriji će se također boriti Poljak Maciej Kazieczko (9-3, 6 KO) i Austrijanac Ahmed Abdulkadirov (9-2, 8 KO). Poljak Bartłomiej Kopera (13-7-0) suočit će se s Dawidom Śmiełowskim (10-1-0), dok će u pero kategoriji snage odmjeriti Michał Domin (6-3-0) i Isai Ramos (8-1-0).

U ženskoj konkurenciji, Maria Silva (10-1, 3 KO, 4 Sub) borit će se protiv Eweline Woźniak (8-2, 2 KO, 4 Sub) u kategoriji do 52,2 kg. Karolina Owczarz (5-3, 2 Sub) sučelit će se sa Sandrom Succar iz Libanona (4-1, 1 KO, 1 Sub).

KSW 96 donosi mnoštvo uzbudljivih borbi i priliku za gledatelje da vide neke od najboljih boraca Europe u akciji. Svi mečevi mogu se pratiti uživo na platformi Voyo, koja prenosi cijeli događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo