JOSHUA BOKSAO SA SLOMLJENIM NOSOM: / Otkrivena velika istina o kalvariji prvaka u ringu! 'Nisam smio pokazati slabost'

Image
Foto: AFP
29.10.2017.
8:45
AFP
VOYO logo

Joshua je dominirao tijekom borbe, vodio po sudačkim karticama do trenutka prekida meča u 10. rundi. Sudac borbe Phil Edwards odlučio je prekinuti meč u trenucima serije Britanca.

SPEKTAKL U CARDIFFU: Anthony Joshua obranio naslov, Takam izdržao sve do desete runde

[VIDEO] MINI ANALIZA NET-HR-A: Sudac je pogriješio kad je prekinuo borbu! Ovo je neosporiv dokaz tome

Bez razloga, Takam nije bio u knockdownu... Publika je izviždala odluku suca nakon meča, za vrijeme slavlja Joshue u ringu i davanja izjava...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije moje da komentiram suđenje. Moje je da se fokusiram na borbu i ja sam čitavo vrijeme bio orijentiran na protivnika. Nažalost, sudac je prekinuo borbu. Ja sam se samo došao boriti", rekao je Joshua nakon meča i dodao da je svakako bio bolji u meču, prije spornog prekida, javlja Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do trenutka prekida, imao sam maksimalno poštovanje za protivnika. Ali unatoč tome, svima je jasno da sam bio bolji. Jel' tako, jel' tako?", upitao je simpatični prvak publiku u Carfiffu u svom stilu, koja mu je odgovorila sa smiješkom ovacijama i pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua je tijekom borbe, točnije u drugoj rundi, prilikom jednog klinča, dobio nezgodan udarac, Takama ga je nehotice udario glavom u nos i potekla je krv. Sudac je na trenutak bio prekinuo seriju, Joshua je otišao u svoj kut kako bi sanirao ozljedu. To kao da je naljutilo Britanca pa se vratio u borbu odlučniji i u 4. rundi krenuo je prema naprijed...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam ga (da je slomljen)", kazao je Joshua novinaru Sky Sportsa nakon borbe, prenosi Daily Mail.

"Morao sam kontrolirati situaciju. Da sam u tom trenutku pokazao bilo kakvu slabost, sudac bi uskočio i uzeo kontrolu u svoje ruke. Htio sam da mi se nos vrati na mjesto, da 'pukne'. Prvo što ću sada napraviti je otići doktoru da mi namjesti nos. Imamo nekoliko mjeseci da zaraste, a onda ću otići doktoru na pregled. Radimo s nekoliko zaista sjajnih doktora. Nakon toga vraćam se treninzima", istaknuo je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takam je u ringu nakon meča kazao:

"Ne znam zašto je sudac prekinuo borbu. Respektiram odluku suca, ali mi nije jasna. Imam veliko poštovanje prema Joshui, on je veliki šampion. Želim revanš, želim... On je veliki šampion. Želim ponovno protiv njega boksati. Drago mi je što sam imao priliku nastupiti pred vama u ovoj borbi", izjavio je Takam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo