JOŠ 10 DANA DO MEGABORBE: / Predatorova zastrašujuća prijetnja smrznula bi mnoge, prvak ima odgovor na nju

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Miočić i Ngannou sučelit će se 20. siječnja u borbi za naslov teškaškog prvaka UFC-a

10.1.2018.
13:40
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Kako se približava trenutak u kojem će znanje i vještine ukrstiti Stipe Miočić i Francis Ngannou u meču za UFC-ov naslov teškaškog prvaka, tako sve češće stižu i izjave boraca pred za obojicu ogled velikog značaja.

Kamerunsko-francuski izazivač u prilici je stići do prvog prestižnog naslova, njegov američki suparnik hrvatskog porijekla postati prvi koji će titulu najjačeg čovjeka na planeti obraniti triput. I Miočić je uvjeren da će tako i završiti UFC-ov 220 event.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On je samo lik'

"Tvrd je, velik, jak, snažno udara, ali on je samo jedan u nizu likova. Za mene je on upravo to. Želite li mi reći da Mark Hunt ne udara jako? Ili Roy Nelson? Ili Junior dos Santos? Dajte, molim vas. Istina je da može snažno lupiti i primiš li udarac naravno da to nije dobra vijest za tebe, ali ja namjeravam eskivirati udarce i pobrinuti se da sve napravim dobro", prenosi mmamania.com Miočićeve riječi te obećanje:

"Već sam rekao, dok sam ja ovdje nitko drugi neće doći do pojasa. Preteško sam radio i previše toga žrtvovao da bih ga se odrekao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upozorenje za Miočića

Oglasio se i Ngannou i to putem Twittera zahvalivši se na nagradi za najbolji nokaut godine. Isporučio ga je Miočićev sljedeći suparnik u bradu Alistaira Overeema upravo ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počašćen sam ovim priznanjem i zahvalan svima na podršci. Trudit ću se 20. siječnja stići do još boljeg poteza za istu nagradu za 2018. godinu."

Spomenuti 20. siječanj dan je kada Miočić i Ngannou odlučuju o naslovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo