DIVLJI MEČ / Jedna od najbrutalnijih boksačkih makljaža ove godine. Pogledajte što je bivši svjetski teškaški prvak napravio King Kongu

Image
Foto: Screenshot YT

Iako je meč završio bodovanjem, to ne znači da je on bio neatraktivan i loš, naprotiv, gledali smo baš žestoku borbu

5.9.2022.
9:30
Screenshot YT
VOYO logo

Termin je bio malo neobičan, ali zato je meč bio brutalan. U noći s nedjelje na ponedjeljak bivši teškaški prvak u boksu Andy Ruiz (35-2-0) svladao je Luisa Ortiza (33-3-0) odlukom sudaca u Crypto.com Areni u Los Angelesu.

Iako je meč završio bodovanjem, to ne znači da je on bio neatraktivan i loš, naprotiv, gledali smo baš žestoku borbu u kojoj su oba boksača dala svoj maksimum, no, Andy "The Destroyer" bio je efikasniji protiv "King Konga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruiz je 2019. godine poražen od Anthonyja Joshue i vratio mu je sve pojaseve koje je uzeo, a od tada je odradio meč Chrisom Arreolom i njega je svladao. Ortiz, koji je dva puta boksao za naslov prvaka protiv Deontaya Wildera i dva puta gubio, u ovaj meč je ušao s nizom od dvije pobjede, ali sada će se načekati na novu šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč je sam po sebi bio veoma napet i oba su boksača napravila veliku štetu jedan drugome, ali Ruiz je tri puta uspio rušiti "King Konga" i na temelju toga je pobijedio u meču.

Snimku meča pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruiz bi nakon ove pobjede mogao boksati baš protiv Ortizova krvnika Wildera, ali nakon što bivši prvak odradi meč s Robertom Heleniusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo