JE LI NAJPOZNATIJI MMA BORAC DANAŠNJICE STVARNO USRED GRADA UDANOJ ŽENI POKAZAO SPOLOVILO? / 'Ne mogu više ovako, shrvan sam'

Image
Foto: Profimedia

Povijest Conorove ludosti van oktogona nije baš kratka i bezopasna

15.9.2020.
9:54
Profimedia
VOYO logo

"Ne mogu više ovako, shrvan sam", glasila je poruka irskog MMA borca Conora McGregora koji se ovih dana bori s optužbama za seksualno uznemiravanje. Kako pišu britanski mediji, Conor je poruku izbrisao sa svojih društvenih mreža zbog nekih neugodnih komentara koje su mu ljudi pisali.

Incident na Korzici jedna je od glavnih tema u borilačkom svijetu već nekoliko dana. Conor je na slobodi nakon što je, kako su prenijeli francuski mediji, pokazao svoje spolovilo ženi koja je bila na odmoru s mužem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema svjedoku koji je iste večeri razgovarao s podnositeljem žalbe i kojeg smo uspjeli ispitati, McGregor je u pratnji svojih tjelohranitelja navodno izložio svoje intime dijelove mladoj ženi bez njenog pristanka i to u trenucima dok je ona išla prema toaletu", stoji u izvještaju France 3 Corse televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVI SKANDAL NAJVEĆE ZVIJEZDE UFC-A: /

Conor McGregor uhićen zbog seksualnog uznemiravanja

Image
NOVI SKANDAL NAJVEĆE ZVIJEZDE UFC-A: /

Conor McGregor uhićen zbog seksualnog uznemiravanja

Povijest ludosti

Conor je možda i najpoznatiji borac na svijetu, no, nažalost, na veliku scenu više je stigao svojim ekscesima, nego borilačkim umijećem. Kritičari će mu, s punim pravom, zamjeriti da je izgubio gotovo sve ključne borbe u svojoj karijeri. Najviše ga je zaboljela ona protiv Khabiba Nurmagomedova nakon koje je žestoko kažnjen.

Povijest Conorove ludosti van oktogona nije baš kratka i bezopasna. Jednom se prilikom potukao u jednom irskom pubu, djevojci koja ga je snimala kako ulazi u hotel uzeo je i razbio mobitel, a napao je prije dvije godine i autobus u kojem su se vozili UFC-ovi borci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mu strano otići u mirovinu i vraćati se iz nje po potrebi. Iako su mu samo 32 godine, McGregor vješto manipulira tim svojim odlascima i povratcima u MMA svijet. Uz sve to, vrlo lijepo i zaradi jer svi znaju da u sportu dobar comeback najviše i košta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo