JASNO DAO DO ZNANJA: / Evo što je Cro Cop kazao o dopingu prije svog posljednjeg meča

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Samo dan nakon što je objavio da ide u mirovinu Mirko Filipović privremeno suspendiran zbog mogućeg kršenja antidopinških propisa, a UFC je povodom toga izdao priopćenje.

12.11.2015.
11:35
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Za sada nije poznato kada je Filipović bio testiran i o kakvom se točno kršenju anti-doping pravila radi, međutim Filipović se u nekoliko navrata složio s visokim kaznama za doping. Tako je bilo i uoči njegovog posljednjeg meča protiv Gabriela Gonzage. U velikom intervjuu za britanski Telegraph osvrnuo se na povećanje kazni za doping.

Novac i slava

“Slažem se s kaznama. Zabranjena sredstva su zabranjena. Ona bi ili trebala biti dozvoljena svima ili strogo zabranjena pa će svaki borac razmisliti ne dva puta nego pet prije nego što ih uzme. Jednostavno nije u redu, pogotovo u ovom sportu. Mnogi uzimaju neke vrste testosterona. To tijelu daje više snage, ali i veću toleranciju na bol. Ti ljudi su ludi jer im nije jasno da na tako uništavaju svoje tijelo”, rekao je tada Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To sve prolazi kroz njihovu jetru i to će ih koštati, ali njih očito nije briga. Oni samo žele slavu i novac, a o posljedicama će misliti kasnije”, poručio je hrvatski borac u travnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo