Incident u Japanu: Suparnik razbjesnio Cro Copa!

Japanski borac Satoshi Ishii razljutio je hrvatskog borca mješovitih borilačkih vještina Mirka Filipovića na službenom vaganju koje se održalo uoči njihovog međusobnog ogleda.

30.12.2014.
14:39
VOYO logo

Popularni Cro Cop je na vaganje, prema običaju, stigao na vrijeme, za razliku od svog suparnika. Uoči prvog međusobnog ogleda između Filipovića i Ishiija Japanac se uopće nije pojavio na vaganju, a organizatori su mu tada progledali kroz prste.

Ovoga je puta Filipović začas obavio formalnost i vaga je pokazala 106.5 kilograma, dok je Ishii napravio mini incident. Naime, osim što je kasnio, odbio se skinuti iz traperica na sveopće čuđenje svih prisutnih, pa tako i Filipovića koji je ljutit odbio odraditi dvosatno video i foto snimanje koje je imao ranije zakazano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je na kraju Japanac ipak pristao stati na vagu, ona je pokazala 107 kilograma.

//www.youtube.com/embed/Awa4xRIJOO0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakav je to način? Ja sam došao na vrijeme jer sam profesionalac i ovo je moja obveza. Ali ako sam ja šampion, kakav je to način da ja moram njega čekati dok se on udostoji pojaviti. To ne doliči borcu", prenosi Filipovićeve riječi Fight Site.

Dvoboj između Filipovića i Ishiia u kojem će hrvatski borac braniti svoj IGF pojas na priredbi INOKI Bom-Ba-Ye na rasporedu je u srijedu s početkom oko 9h po srednjeeuropskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo