IZA KULISE SPEKTAKLA U LAS VEGASU: / Ove vruće ring djevojke mamile su muške uzdahe, a Conorovo međunožje postalo je hit

Image
Foto: AFP/Instagram

Boksački megaspektakl u T-Mobile Areni u Las Vegasu između Floyda Mayweathera (40., 50-0, 27 KO) i Conora McGregora (29., MMA 23-1, 0-1 boks) je iza nas.

28.8.2017.
9:33
AFP/Instagram
VOYO logo

Borba je opravdala očekivanja borilačkih fanova. Spomenuti dvojac borilačkom svijetu priuštio je jedan pravi meč u kojem je, ruku na srce, više od sebe dao McGregor, ali je na kraju Mayweather odnio pobjedu i boksački "školovao" UFC zvijezdu koja je imala profesionalni debi u boksu.

DRUŠTVENE MREŽE BRUTALNO SPRDAJU FLOYDA I CONORA: ‘Zagrli me nježno i ne puštaj me’

MCGREGOR NIJE IMAO ŠANSE: Mayweather otkrio dobro skrivanu tajnu prije borbe, osvrnuo se i na svoju uplatu u kladionici

Dokazana tvrdnja da MMA borci ne mogu protiv vrhunskih boksača u ringu

Ovom borbom i Moneyjevom pobjedom, dokazana je tvrdnja kako MMA borci ne mogu u boksački ring protiv boksača, pogotovo u situaciji kad su u pitanju prosječni (McGregor) i vrhunski boksač (Mayweather). No, tko su bili ostali akteri megaspektakla u Las Vegasu i što se sve još zanimljivog događalo iza kulise eventa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISTINSKI ŠAMPION NIJE NIMALO IMPRESIONIRAN McGREGOROM: ‘Drži se onoga što radiš, ovo je bilo klasično školovanje’

Idemo redom. Možda ne znate, ali Mayweather i McGregor nisu bili jedini koji su plijenili pažnju javnosti u Las Vegasu.

Tu su još bile i - one! Ring djevojke koje su palile mnoštvo u T-Mobile Areni bile su Tawny Jordan, Kyra Keli, Samatha Kumiko i Jessica Harbour. Četiri atraktivne mlade djevojke dospijele su u središte pisanja medija kao one koje oduzimaju dah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenute seksi djevojke bile su izabrane među velikim brojem zgodnih mladih djevojaka koje imaju iskustva nastupa na borilačkim eventima. One su stalno bile prisutne na sučeljavanjima boraca i mamile su muške uzdahe gdje god su se pojavile. Jasno je i zašto...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAYWEATHER POBIJEDIO MCGREGORA TEHNIČKIM NOKAUTOM U 10. RUNDI: Boksački megaspektakl bio je za pamćenje, Money se poklonio hrabrom UFC prvaku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva situacija dogodila se u petak, dan uoči borbe. Naime, kako je običaj da se borci važu samo u donjem rublju, tako se Conor našao u središtu pisanja posebno žutih medija zbog svog "paketa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znamo je li se McGregor toliko uzbudio zbog same borbe i zarade koju nosi i trash talka s Floydom Mayweatherom, ali situacija je postala viralni hit i završila na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki problemi organizatora

Isto tako, plan tima Floyda Mayweathera u borbi bio je sljedeći. Da Money prvo umori Conora i pusti ga da u prvom dijelu borbe ispuca svoje jake udarce i onda da u drugom dijelu završi priču. Tako je na kraju i bilo. "The Notorious" je svladan u 10. rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sama borba Mayweathera i McGregora bila je odgođena i počela je tek nekih sat vremena kasnije od dogovorene satnice. Glavne zvijezde večeri trebale su ući u ring negdje oko 5 sati, a meč je započeo oko 6 sati ujutro po hrvatskom vremenu. Razlog tomu su veliki problemi organizatori koji su imali s pay-per-view opcijom.

Image
Image

LAS VEGAS, NV - AUGUST 26: A general view shows singer/songwriter Demi Lovato performing the American national anthem prior to the super welterweight boxing match between Floyd Mayweather Jr. and Conor McGregor on August 26, 2017 at T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Ethan Miller/Getty Images/AFP

Bez HD opcije

Restartali su Amerikanci sistem zbog poteškoća u prijenosu slike iz Las Vegasa, prema nekim informacijama, oni koji su platili za prijenos, nisu imali HD opciju. Zbog problema sa streamovima i signalom prijenosa za sve koji su platiti pay-per-view, vrijeme borbe je, stoga, bilo pomaknuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je javio ESPN-ov novinar Darren Rovell koji je bio na mjestu događaja u T-Mobile Areni u Nevadi. Amerikanci su prijenos putem PPV-a plaćali 100 dolara, no očito nitko nije mogao predvidjeti golemi interes za borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi podivljali na Twitteru, ostalo više od 5000 ulaznica

Pola SAD-a imalo je problema s prijenosom na televiziji i internetskim servisima, zbog čega su podivljali na Twitteru. U Kaliforniji i Floridi se navodno jedva mogao gledati meč, a diljem SAD-a su se gledatelji žalili na katastrofalnu kvalitetu usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meč stoljeća", kako su nazvali sudar Floyda Mayweathera i Conora McGregora, jedna je od rijetkih, velikih boksačkih priredbi koja u Las Vegasu nije bila rasprodana. Razlog tome su, naravno, besramno skupe ulaznice kojih je za T-Mobile Arenu (kapacitet 20.000) ostalo više od 5000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su najefitinije ulaznice koštale 2500 dolara, a one uz sami ring prodavale su se i po šesteroznamenkastim cijenama. Iako je bila riječ o jednom od najiščekivanijiih mečeva u povijesti borilačkih sportova koji se najavljivao mjesecima, interes, odnosno financijske mogućnosti fanova organizatori su potpuno promašili, malo se "zaigravši".

Da, to je ta pohlepa za novcem. Kod ovakvih glamuroznih priredbi zarada je, očito, u prvom planu.

Oscar De La Hoya poslao oštru poruku uoči borbe

Isto tako, zanimljiva situacija dogodila se uoči borbe. Oscar De La Hoya, frustriran što kao promotor nema svoje prste u unosnom spektaklu, putem je Twittera nekoliko sati uoči meča poslao još jednu poruku osudivši dvoboj boksačke legende i MMA zvijezde.

“Je*ite se, Mayweather vs McGregor, obojica blatite boksački sport. Canelo-GGG 16. rujna.”

Naravno, nije se dugo čekalo na odgovor koji je došao od predsjednika UFC organizacije Dane Whitea.

“Koji ku*ac? Šta se ovaj tip opet našmrkao kokaina i napio?!”

Floyd uvjerljivo vodio do prekida prema sudačkim karticama

Isto tako, prilikom dolaska u T-Mobile Arenu uoči borbe, odnosno ulaska u svlačionicu, Money je okupljeno mnoštvo novinara koji su ga pratili u stopu počastio ludim plesom, otkrivaju Englezi.

Također, kao što se i očekivalo za vrijeme samog meča bilo je i trash-talka. Britanski tabloid The Sun piše što je Mayweather u borbi, za vrijeme pauze između rundi, kazao McGregoru.

"Da li je to sve što znaš i možeš?", pitao ga je Money.

Možda se nekima čini kako je McGregor uzeo protiv Floyda prve tri runde. No, to ipak nije bilo tako. Prema sudačkim karticama, sva tri suca složila su se da je Irac uzeo samo prvu rundu. Ipak, ostatak meča je Ircu vjerovao samo jedan sudac i to do kraja treće runde. Tako je dokazano kako je Mayweather uvjerljivo vodio i prije nego što je sudac odlučio prekinuti meč u desetoj rundi.

McGregor zadao 111 udaraca, više od Mannyja Pacquiaoua 2015. godine

Nakon meča na presici, McGregor se pred okupljenim novinarima pojavio s bocom viskija u ruci i srdačno se, još jednom, pozdravio sa Floydom.

Premda je McGregor očekivano izgubio od Moneya., irski borac se može pohvaliti kako je zadao više udaraca svom suparniku nego što je to učinio Manny Pacquiao u borbi za svjetski naslov. Zvijezda slobodne borbe zadala je Mayweatheru 111 udaraca u 430 pokušaja. Dodajmo kako je Filipinac Manny Pacquiao 2015. godine u borbi za naslov prvaka svijetu u velter kategoriji po WBO, WBA, WBC i The Ring verzijama, zadao Mayweatheru 89 udaraca u 429 pokušaja.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo