'NIJE MORALNO' / Iz Hrgovićevog tabora spremaju tužbu: 'Filip gubi novac na vrhuncu svoje karijere'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Našem najboljem bosaču propao je meč života...

4.10.2023.
9:57
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Britanac Tyson Fury (35) i Ukrajinac Oleksandr Usik (36) napokon su postigli dogovor i borit će se za naslov apsolutnog svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji u Saudijskoj Arabiji koncem prosinca ili u siječnju, objavljeno je prošloga petka.

Image
SPEKTAKL ZA BOŽIĆ? /

Potpuni obrat koji će naglavačke okrenuti boksački svijet: Dogovoren meč stoljeća koji će naljutiti Hrgovića

Image
SPEKTAKL ZA BOŽIĆ? /

Potpuni obrat koji će naglavačke okrenuti boksački svijet: Dogovoren meč stoljeća koji će naljutiti Hrgovića

"Borba stoljeća" je napokon dogovorena, Fury i Usik bi se koncem godine ili početkom iduće u Saudijskoj Arabiji trebali boriti za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji, prenijeli su britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Da nije postignut njihov dogovor, priliku protiv Usika najvjerojatnije bi dobio hrvatski boksač Filip Hrgović koji je prvi izazivač po IBF-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zar želite da Hrgović mora čekati godinu i pol?

Našem najboljem bosaču tako je propao meč života, a na njega bi, kako se čini, mogao još jako dugo čekati jer su, naime, Fury i Usyk dogovorili i revanš. Sve je komentirao jedan od Hrogivćevih promotora Nisse Sauerland:

"Imamo određenu poziciju, ali ne mogu previše pričati o tome. Konzultiramo se oko pravnog procesa (tužbe), jer čekamo još od kolovoza prošle godine i borbe protiv Zhileija Zhanga. Manje-više smo prisiljeni na meč protiv McKeana kako bi Hrgović zadržao svoju poziciju i mjesto obveznog izazivača. Razumijem da svi žele gledati meč Furyja i Usyka, ali tko god kaže da ‘Hrgović ne zaslužuje napad na titulu‘, samo ću reći da je Hrgović u poziciji sljedećeg izazivača. Zar želite da on (Hrgović) mora čekati godinu i pol? On time gubi zaradu na vrhuncu svoje karijere, a to nije baš moralno", objasnio je Sauerland

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba u između Furyja i Usyka u Saudijskoj Arabiji dat će novog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji u svim jačim boksačkim federacijama. U teškoj kategoriji to je posljednji put uspjelo Britancu Lennoxu Lewisu prije više od 20 godina.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo