HRVATSKI BOKSAČ ULAZI U RING S ČOVJEKOM KOJI JE RUŠIO SVJETSKOG PRVAKA: / U ovakvom izdanju ga još nikada nismo vidjeli

Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Foto: Screenshot/RTL

Okršaj Mullera i Milasa moći ćete pratiti na RTL televiziji i RTL Playu u subotu od 22 sata

25.10.2019.
8:40
Screenshot/RTL
VOYO logo

Petar Milas (14-0) teškaš iz Splita, koji ima bolji profesionalni skor od FilipaHrgovića (9-0), u subotu 26. listopada u Berlinu stupa u ring nakon šest mjeseci. Protivnik je Južnoafrikanac JohnnyMiller (28), a prijenos ekskluzivno na RTL-u od 22 sata.

Image
HRVATSKI BOKSAČ 'IZ SJENE' LOVI SVOJU 15. PROFESIONALNU POBJEDU: /

'Pokazao je sav raskoš svog talenta'

Možda kao nikada dosad Petar nije gladan ringa jer nizali su se treninzi, kampovi, ali borbe ne. Sve dok u suprotni kut nije odlučio stati Muller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne valja podcijeniti nikoga. Protivnik je dobar. Ja mislim da nije svjetska klasa, ali je boksa s dobrim imenima. Ima pobjedu protiv sadašnjeg svjetskog prvaka u IBO-u KevinaLarene. Boksao je protiv Oleksandra Usyka. Ima još dobrih imena iza sebe, pružio je dobre mečeve, nije sigurno za podcijeniti", kazao je Milas za RTL.

Pogotovo jer Uragan, iako mu je tek 28 godina, ima već bogatu karijeru - 31 meč, 21 pobjeda, osam poraza i dvije neriješene borbe. To je ono što je Miller prošao. Unatoč tome što je gubio od Larene i Usyka, tu je stekao i najveće iskustvo, tvrdi StjepanBožić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika stabilnost

"Sigurno mu to daje jednu veliku stabilnost i iskustvo u mečevima nakon toga jer ipak biti u ringu s jednim takvim šampionom kao što je Usyk daje vam jednu veliku dozu iskustva i sigurno ste nezgodniji za sve iduće suparnike koji vam dođu u ring", kaže Božić.

Zato je već taktika pripremljena. Iako Milas na treninzima pokazuje svu razornost svojih udaraca i temperament u meč će ući hladne glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prve dvije runde zauzet sredinu ringa, čvrsto gard da vidimo što radi, nakon toga radit svoje. Ne treba forsirati nikakav prekid nikakav nokaut. Idemo ako treba i sve runde boksat, bitno je pobijediti jer ipak je napravio veliku stanku iako smo mi napravili dva sparing kampa protiv NathanaGormana i DanielaDuboisa", govori Milasov trener IvanDuvančić.

Petar Milas je rekao da ga još nikada nismo vidjeli u ovakvom izdanju. Zato budite uz RTL u subotu od 22 sata. PetarMilas u Berlinu boksa svoj 15. meč karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo