spreman za nove pobjede / Hrgović za RTL nakon neprospavane noći: 'Nema više nazad, sad boksam samo s jakim protivnicima'

Kako se Filip Hrgović osjeća dan nakon osvajanja prve velike titule i slavlja do dugo u noć, otkrio je za naše kamere

9.9.2018.
19:41
VOYO logo

Filip Hrgović novi je teškaški prvak po WBC-u nakon što je u zagrebačkoj Areni nokautirao Amerikanca Amira Mansura.

Velika pobjeda u šestom meču karijere stigla je u trećoj rundi, a Hrgović je poručio - Ovako boksam kada sam na vrhuncu. Kako se Filip osjeća danas nakon neprospavane noći i slavlja, otkrio je za naše kamere. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad mi slijedi sedam dana odmora nakon tromjesečnih priprema. Presretan sam, cijeli dan sam proveo s obitelji i prijateljima. Veselim se odmoru."

To neće potrajati. Već za tri mjeseca bi trebao ponovno u ring? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, već jučer nakon meča sam pričao sa svojim timom i neke naznake su da ću krajem godine opet boksati i to ponovno u Zagrebu."

Skočio si na renkingu, koji si boksač svijeta danas? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da sam danas 17. boksač svijeta po neslužbenom renkingu stranike Box Ratings, no to je i neki najrealniji pokazatelj snage boraca. Nisam očekivao da ću toliko skočiti."

Što to sad znači? Gledao sam protivnik oko tvoje pozicije, to su respektabilna imena, hoćemo li gledati neko jače ime idući put u Zagrebu? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno, moja karijera je došla u fazu u kojoj nema slabih protivnika, i sad će doći imena koja su poznata u cijelom svijetu i koji su se borili za svjetsku titulu ili su ih i osvajali. Sad nema dalje."

Nakon borbe ste rekli da ćete odlučiti hoćete li nastaviti rad s Pedrom Diazom, hoće li se to dogoditi, kakav je plan? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno ću nastaviti raditi s njime. Mislim da sam odboksao jedan od mečeva života, da sam pokazao sjajan boks a Pedro me jako unaprijedio. Sa svakim trening kampom s njim ću biti sve bolji. Suradnja će se odvijati na relaciji Miami - Zagreb. Dakle u ovom centru u kojem se nalazimo i koji mi je poklonio Grad, jedva čekam novi ciklus!"

Gradonačelnik Bandić jučer je gostovao u našoj emisiji i rekao da u Zagreb dolazi neko veliko ime. Znaš li o kome se radi, on je rekao da se radi o ekskluzivi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, možda je prije mene pričao s mojim promotorima prije meča. Možda su nešto dogovorili što ne znam. Znam samo da boksam krajem godine i da je borba vjerojatno u Zagrebu. Ali ne znam o kome priča, nadam se da ću saznati. Spreman sam za bilo koga i bilo gdje, čak i za ove koji su robijali." 

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo