Uživo na RTL-u / Hrgović uoči borbe: 'Na sve njegove prljavštine, ja ću odgovoriti s još više prljavštine'

Hrgović se u četvrtak prvi put susreo oči u oči s Corbinom, ali je izjavio da mu on ne misli biti prijatelj, ali da poštuje Gregoryja Corbina kao borca

23.5.2019.
21:00
VOYO logo

Hrvatski boksač Filip Hrgović uskoro će se naći pred novim izazovom. Samo nas tri dana dijele od njegove borbe s Gregoryjem Corbinom koju ćete moći gledati u izravnom prijenosu na RTL televiziji. kamere RTL-a pratile su Filipa na njegovim treninzima u SAD-u, a izjavu je dao i Hrgovićev promotor Nisse Sauerland koji je otkrio zanimljivu informaciju o mogucnosti borbe prvaka u BF, WBA i WBO-u Anthonyjem Joshuom.

"Kad smo čuli da je Jarrel Miller pozitivan na doping, kontaktirali smo Joshuine promotore i rekli da bismo uskočili u ovu borbu. Dali smo im natuknuti da je Filip spreman ako se Joshua želi s njim boriti. Ipak, shvaćam da Joshua nikad ne bi izabrao borca poput Filipa jer bi bio težak protivnik. Morali bismo preuzeti ulogu izazivača za lov na titule tako da ćemo nastaviti inzistirati", rekao je Sauerland za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović se u četvrtak prvi put susreo oči u oči s Corbinom, ali je izjavio da mu on ne misli biti prijatelj, ali da poštuje Gregoryja Corbina kao borca. Corbin se popeo na pozornicu i zapjevao pjesmicu Hrgoviću koja je, ugrubo, glasila “Počinje novi dan, nova zora”, na što mu je hrvatski borac završio pjesmicu svojim riječima da se to neće dogoditi u subotu.

"Spreman sam na prljavštine, izgubio je posljednji meč diskvalifikacijom – udario je pet puta ispod pojasa. Voli udariti u klinču, i nedozvoljeno, i zabiti lakat i svašta. To je borba i ja sam za. Na sve njegove prljavštine, ja ću odgovoriti s još više prljavštine. Na sve sam spreman", izjavio je Filip Hrgović uoči borbe s Corbinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbu Hrgovića i Corbina moći ćete pratiti uživo u nedjelju od 3 sata ujutro na RTL televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo