Progovorio i o svojoj borbi / Hrgović nakon velikog uspjeha u Americi: 'Htio bih neko veliko ime iz svijeta boksa'

U RTL-u Danas od 18.30 sati pogledajte ekskluzivni intervju s hrvatskim teškašem Filipom Hrgovićem

28.5.2019.
15:30
VOYO logo

Filip Hrgović na maestralan je način debitirao u Americi pa "podebljao" svoj omjer osmom pobjedom u isto toliko profesionalnih nastupa! Za točno 60 sekundi nokautirao je domaćeg teškaša Gregoryja Corbina i potvrdio da samopouzdanje uoči meča nije bilo bez pokrića.

>>> U RTL-u Danas od 18.30 sati pogledajte ekskluzivni intervju s hrvatskim teškašem Filipom Hrgovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Hrgović se vratio u Hrvatsku te je na konferenciji za novinare komentirao posljednji meč, ali i planove za budućnost. 

"Što reći? Odrađen je američki debi, jako uspješno, i da smo planirali nije moglo bolje. Knock-out u prvoj minuti. Mislim da je sva konkurencija dobila jasnu poruku. Veselim se, sad dolaze ona ozbiljna imena, ozbiljni protivnici. Svaki protivnik je ozbiljan, ali sad dolazi oni najozbiljniji i veselim se sljedećim mečevima", kazao je Hrgović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći meč najavio je za kraj kolovoza, ali samo ako sve bude kako treba. Novinari su ga upitali s kime bi se htio boriti u narednim mečevima. 

"Ono što bi ja osobno želio, da se mene pita ja bi htio neko veliko ime iz svijeta boksa. Netko tko je u samom vrhu, jer ću na taj način izvući maksimalno iz sebe. Ja sam najbolji kad je najveći pritisak i kad su najopasniji ljudi ispred mene. Iako vjerujem da će takav meč biti teško dogovorit jer nikome nije u interesu izgubiti od klinca s 8 mečeva. Ali evo, to je moja želja. Ja sam uvijek bio luđak koji se ne boji izazova i svi to jako dobro znate. Svjestan sam rizika i da me poraz vraća deset koraka unazad. Ali to je ono što ja želim i što iz mene može izvući najbolje i ja sam siguran u sebe i da bi bio pobjednik u tako nekom dvoboju", rekao je Hrgović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo