Spektakl u Areni uživo na RTL-u / Hrgović najavio svoje najbolje izdanje: 'Oboje smo dobri udarači, ali ja ću bolje pogoditi'

​Po povratku iz kampa u Miamiju Hrgović je kazao kako je sasvim sigurno bolji boksač nego je bio prije dva mjeseca

2.9.2018.
20:00
VOYO logo

Šest dana ostalo je do dugoočekivanog boksačkog spektakla u Areni Zagreb kojeg ćete gledati na RTL televiziji. A Filip Hrgović tek je danas stigao u Zagreb nakon dva mjeseca priprema u Miamiju. I domaćoj publici najavljuje svoje najbolje izdanje. 

Po povratku iz kampa u Miamiju Hrgović je kazao kako je sasvim sigurno bolji boksač nego je bio prije dva mjeseca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treniralo se jako, treniralo se dobro. Novi mi je trener ukazao na neke stvari na koje prije nisam obraćao pažnju i zadovoljan sam. Drago mi je što sam otišao, mislim da su bile dobre pripreme i da sam bolji nego ikad u karijeri", rekao je Hrgović kojeg smo dočekali u zračnoj luci. 

Dodao je kako je još uvijek brz, a s obzirom na to da se bori protiv kontra garda sa svojim je timom bio usredotočen na tu tehniku. Govoreći o protivniku kaže kako očekuje najteži ispit u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je hrabar, ali ja nikad nisam bio boksač koji se povlači. Kad spojite mene i njega ne može biti loš meč. Oboje smo dobri udarači ali vjerujem da ću ja bolje pogoditi. Dođite u Arenu, 8. rujna i vidjet ćete najboljeg Filipa Hrgovića, ikad", poručio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo