put prema vrhu / Hrgović ide prema najboljima! 7. prosinca u S. Arabiji nastupit će u predborbi Joshui i Ruizu?

'Da, moramo vidjeti kako će stajati s ozljedama. Za njega pripremam još dvije borbe ove godine. Ako bude jedna, Saudijska Arabija za njega je sjajna prilika da se pokaže'

25.8.2019.
18:48
VOYO logo

Filip Hrgović u meksičkom Hermosillu pobijedio je Marija Herediju tehničkim nokautom u trećoj rundi i tako došao do devete profesionalne pobjede u karijeri.

Nije ga zaustavilo ni 15.000 meksičkih navijača jer je dominirao od samog početka, a onda je u trećoj rundi serijom preciznih udaraca dotukao Herediju te stigao do trijumfa i obrane WBC-ova interkontinentalnog pojasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je napredovao za četiri mjesta i trenutačno je 13. Preskočio je  bivše izazivače: Deontaya Wildera, Geralda Washingtona i Dominica Breazealea, zatim Christiana Hammera te Oscara Rivasa.

Hrgovićev nastup u Hermosillu još jedan je primjer sjajne reakcije njegovih promotora koji ga na taj način pripremaju za velike stvari. Do kraja godine trebao bi odraditi još dvije borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona najzanimljivija mogla bi se dogoditi 7. prosinca u u Saudijskoj Arabiji kada bi mogao nastupiti u predborbi velikog revanša Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza. Upravo to su mu, kaže, obećali Kalle Sauerland i Eddie Hearn, šef promotorske kuće Matchroom, koji se brinu o Filipovoj karijeri.

"Da, moramo vidjeti kako će stajati s ozljedama. Za njega pripremam još dvije borbe ove godine. Ako bude jedna, Saudijska Arabija za njega je sjajna prilika da se pokaže. Jako sam uzbuđen zbog njega, Filip je sjajan dečko! Na treninzima se daje 110 posto, kao i u borbama. Vjerujem da će biti teškaški prvak! Večeras je bilo prekrasno. A što kaže Vaš novčanik? Uvijek je zeznuto, večeras mi je rekao - Izvadi novac! Potrošimo taj novac, dragi", kazao je za RTL izvršni direktor Matchrooma Eddie Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo