FURY UDARA ISPOD POJASA: / 'Ne zna boksati, nema udarac, slabo se kreće. Treba mu čudo!'

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS
1.4.2016.
10:18
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Oštro je napao izazivača Joshuu, smatrajući ga nedoraslim za borbu za titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po verziji IBF.

'Molimo se za čudo'

"Dragi moji, molimo se za čudo. Za čudo jednog udarca koji jedino može spasiti Anthonyja Joshuu pri ulasku u carstvo svjetskog prvaka. Ovaj meč došao je prerano da stavi ruke na pojas svjetskog prvaka i protjera američkog prvaka iz naše blagoslovljene zemlje", nadahnut je bio Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda se obručio za britanskog boksača.

"Jadni Joshua, on ne zna boksati. Nema obrane, lišen je dobrog udarca, slabo se kreće. On je netalentirani 'bodybuilder'", dodao je Fury koji je prošle godine u studenog pobijedio Ukrajinca Vladimira Klička i oduzeo mu svjetske naslove u verzijama IBO, IBF, WBO i The Ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Furyju oduzet naslov

No, naslov po verziji IBF mu je oduzet, jer se nije želio boriti po unaprijed dogovorenoj borbi, da bi potom u siječnju ove godine Charles Martin svladao Vjačeslava Glazkova kad je Ukrajinac ozlijedio ligamente koljena u meču za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthony Joshua je aktualni olimpijski pobjednik, ali to očito nije impresioniralo Furyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joshua treba čudo, nadam se da će ga i dobiti. Tada ćemo se on i ja moći, za veliki novac, boriti za ujedinjenje titula na Wembleyu. Bit će to laka zarada za mene. On je uistinu beskoristan", poručio je Tyson Fury.

Drugi Britanac s titulom

Dvadeset tisuća navijača u rasprodanoj londonskoj O2 Areni može se nadati kako će Furyjeve kritike motivirati Joshuu koji bi mogao postati drugi Britanac s naslovom svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo