FURY POTVRDIO OGROMNU VIJEST I NAJAVIO 'NAJVEĆI SPORTSKI DOGAĐAJ U POVIJESTI': / 'Jedva čekam razbiti Joshuu'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Svoja predviđanja za ovu borbu dao je nedavno i najbolji hrvatski boksač

17.5.2021.
9:38
Profimedia
VOYO logo

Britanski boksači teške kategorije TysonFury i AnthonyJoshua borit će se ovog ljeta ujedinjenje titula i naslov svjetskog prvaka. Pregovori za ovu borbu su bili su prilično dugotrajni i mučni, a glavnu riječ vodili su promotori Eddie Hearn i Frank Warren. Joshua i Fury potpisali su ugovor da će odraditi dvije borbe, a ukupna vrijednost tih mečeva trebala bi iznositi oko 200 milijuna funti odnosno oko 230 milijuna eura.

Prije nekoliko dana Hearn je otkrio u razgovoru za Sky Sports da će se borba održati 7. ili 14 kolovoza ove godine, a potvrdio je i lokaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je loše čuvana tajna da će se ta borba odviti u Saudijskoj Arabiji. Nije mi problem dati vam tu informaciju, rekao je Hearn za Sky Sports. Sada je pak Fury otkrio nove detalje te je potvrdio kako će borba biti održana 14. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za vas imam ogromne vijesti. Upravo sam razgovarao sa saudijskim princom Khalidom koji mi je rekao da će se ova borba 100 posto održati. 14. kolovoza je datum, a sve oči svijeta bit će uperene u Saudijsku Arabiju. Jedva čekam, ponavljam, jedva čekam razbiti Anthonyja Joshuu na najvećoj pozornici svih vremena. Ovo će biti najveći sportski događaj koji je ikad ukrasio planet Zemlju. Ovo se ne propušt", poručio je Fury preko Twittera.

Svoja predviđanja za ovu borbu dao je nedavno i najbolji hrvatski boksač FilipHrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bit će to ogromna borba. Jedva čekam vidjeti je i nadam se da će se uskoro dogovoriti. Mnogo ljudi otpisuje Joshuu i daje prednost Furyju zbog njihovih posljednjih nastupa, ali po mom mišljenju Joshua ima više oružja. Bolji je i veći udarač, pogađa više kombinacija, brz je na nogama i bolji u bliskoj borbi. Fury ima neugodan stil, ali to je sve”, izjavio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, smatra da je Joshua u prednosti. “Joshua je kompletniji borac. Dajem mu blagu prednost”, zaključio je.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo