[FOTO, VIDEO] FURY DOŽIVIO NEUGODNU OZLJEDU, PREŽIVIO JE PAKAO U RINGU: / Nakon najgore pobjede ikad hitno ga prebacili u bolnicu

Image
Foto: Profimedia

Tyson Fury jutros je u ringu po hrvatskom vremenu protiv Otta Wallina imao pakao

15.9.2019.
8:49
Profimedia
VOYO logo

Nije niti sam, vjerojatno, očekivao da će mu meč protiv Šveđanina Otta Wallina (28) biti toliko težak, paklen, krvav... Tyson Fury (31) preživio je jedan od najstresnijih mečeva u karijeri.

Britanski boksač je, doduše, pobijedio Šveđanina na priredbi u Las Vegasu jednoglasnom sudačkom odlukom. Bivši prvak po verzijama WBA, WBO i IBF u teškoj kategoriji, jednoglasnom odlukom sudaca (116-112/117-111/118-110) slavio je na kraju 12 rundi u kojima je još jednom pokazao sposobnost da preokrene situaciju u svoju korist. Upisao je svoju 29. pobjedu i nanio Wallinu prvi poraz u njegovih 22 borbi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gadna porezotina iznad desnog oka

No još u trećoj rundi neporaženi teškaš i trenutno četvrti teškaš svijeta prema BoxRecu dobio gadnu porezotinu iznad desnog oka nakon sudara glavama. Krv je curila, nekako su ga pokrpali i uspio je izdržati do kraja, a na kraju svega i slaviti... Britanski tabloid Mirror piše kako je "krvavi Tyson Fury odveden u bolnicu nakon što je pretrpio neugodnu ozljedu u svojoj pobjedi nad Otto Wallinom, u jednom muškom žestokom meču u kojem je sve frcalo... Fury, koji je borbu završio tako da su mu njegov nijeli boksački dres bio crven, krvav... Krv mu je čitavo vrijeme curila niz lice, oko, kapljala i otežavala mu borbu. Iako je Wallin mislio da je učinio dovoljno, pobjeda u Las Vegasu bila je jednoglasna za Furyja 116-112, 117-111, 118-110", stoji u tekstu Mirrora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znam da bi Ottov otac bio jako ponosan na svog sina zbog večerašnje izvedbe'

Nakon što je potvrdio trijumf i zadržao svoj neporaženi rekord, Fury je zbog posjekotina poslan u bolnicu i nije prisustvovao pressici nakon borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

UZNEMIRUJUĆI PRIZORI U LAS VEGASU: Bio je okupan krvlju, publika ostala zgrožena viđenim

Image

UZNEMIRUJUĆI PRIZORI U LAS VEGASU: Bio je okupan krvlju, publika ostala zgrožena viđenim

"Znam da bi Ottov otac bio jako ponosan na svog sina zbog večerašnje izvedbe. Bila je to sjajna borba, dobio sam udarac u oko i to je promijenilo čitav meč. Većinu vremena nisam mogao vidjeti na to oko, stvaralo mi je probleme. A onda je došlo i do sudara glavama i opet sam dobio porezotinu. Dobrih i teških 12 rundi, moram vam kazati, bio je tvrd orah", priznao je Fury, prenose engleski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je i veliki revanš protiv aktualnog prvaka u teškoj kategoriji prema WBC organizaciji, u kojoj je na kraju krajeva naš Filip Hrgović internacionalni teškaški prvak, žestokog udarača Deontaya Wildera 22. veljače u New Yorku. Podsjetimo, prvi sudar u prosincu prošle godine u Los Angelesu završio je neodlučeno. Javnost je ostala zakinuta pobjedikom, ali oduševljena viđenim. Toliko da je odmah dogovoren revanš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vidio si kakav sam stroj, vidio si mašinu u meni mladiću'

Taj rat u ringu trebao bi privući veliki interes javnosti. Već sad tamošnji mediji uvelike pišu o borbi, ali prave brojke prodanih PPV-ova i gledanosti, tek ćemo vidjeti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Deontaye, želim te sljedećeg, bum! Vidio si kakav sam stroj, vidio si mašinu u meni mladiću... U dobroj sam formi za veliki okršaj 22. veljače, a ova borba pokazuje kako u svojoj najgoroj boksačkoj noći može to napraviti i na taj način odraditi pobjedu i postići pobjedu. Neka porezotina zacijeli i da imam vremena za opuštanje s obitelji, samo to mi je sad... Sve je u srcu i odlučnosti i ako to budem imao, uspjet ću. On je bio na 20-0 i nije znao kako je izgubiti, ali ja sam bio bolji", kazao je Tyson.

Britanac je još jednom naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako ova porezotina i nije baš najbolja priprema za Wildera, ovih 12 rundi je bilo fantastično. Da, stvarno je bio odličan meč iako ništa u njemu nisam vidio na to oko", završio je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, tata John nije štedio svog sina:

"Ovo je najgore što sam vidio od Tysona. Pa takva ozljeda mogla bi mu završiti karijeru, vjerojatno će trebati operaciju", istaknuo je tata John.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo