ZA NE PREPOZNATI

[FOTO] U POTPUNOSTI SE OPORAVILA: Evo kako izgleda UFC zvijezda nakon deformacije lica u epskoj borbi

‘Poslijeratne rane još zacijeljuju, a moj fizioterapeut kaže da se oporavljam poput psa’

UFC zvijezda, sjajna Poljakinja Joanna Jędrzejczyk (32), oporavlja se nakon rata u pet rundi za naslov prvakinje protiv Kineskinje Weile Zhang (30) U T-Mobile Areni u Las Vegasu 8. ožujka.

Profimedia

Najbolja ženska borba u povijesti slobodne borbe

OBRANIO UFC POJAS I ŠOKIRAO POTEZOM: Strašna Kineskinja i neustrašiva Poljakinja odradili najbolji ženski meč ikad

Po mnogima, bila je to najbolja ženska borba u povijesti slobodne borbe. Uistinu se svašta događalo u tom meču. Weili Zhang dobro je istukla hrabru Poljakinju koja nije ostala dužna Kineskinji.

Profimedia

[FOTO] STRAVA: Zastrašujuća Kineskinja izobličila je lice hrabre Poljakinje do – neprepoznatljivosti

Zhang je u pet rundi borbe potpuno deformirala lice svoje protivnice kojoj je naposljetku izrastao nevjerojatan hematom na licu i obranila po prvi put u karijeri pojas prvakinje podijeljenom odlukom (48-47, 47-48, 48-47).

U potpunosti se oporavila

No, takvi prizori su prošlost, Joanne Jędrzejczyk u potpunosti se oporavila i sad se i zeza na račun šeranja njezinih fotografija netom nakon borbe…

Profimedia

“Poslijeratne rane još zacijeljuju, a moj fizioterapeut kaže da se oporavljam poput psa. Možda ne zvuči dobro, ali svakako ima dobro značenje. Jučer sam morala na pregled kako bih se uvjerila da se modrice, koje ponekad mogu biti opasne, pravilno zacijeljuju. Na kraju smo odlučili koristiti neku vrpcu da mi pomogne brže se vratiti u formu”, stoji u objavi Poljakinje na Instagramu.

Profimedia

Udarac za udarac, i tako do kraja, uz dinamiku koja nije padala

Podsjetimo, iako su se borkinje izmjenjivale u dominaciji tijekom meča, Kineskinja je ipak napravila malo više štete. Najotvorenije su borkinje nastupile u posljednjoj minuti borbe, kao da su obje vjerovale da mogu pronaći udarac vrijedan nokauta i krenule su otvoreno naprijed. Nokaut, doduše, nije došao, a borba je završila s gledateljima na nogam, koji su bili oduševljeni.

Profimedia

Nakon meča priznala da ju je mučila oteklina

Poljakinja je nakon meča priznala da ju je mučila oteklina tijekom ostatka borbe, no kazala je i da je Zhang zasluženo pobijedila.

JProfimedia

Povratak na Net.hr