NOVI MMA SPEKTAKL / FNC prvi put stiže u Sloveniju, a za sve one koji neće biti u dvorani prijenos je na Voyo

Image

Za sve one koji neće moći biti u dvorani tu je direktan prijenos putem na Voyo.hr.

22.2.2024.
17:55
VOYO logo

Još nas nešto više od mjesec dana dijeli do prve priredbe Fight Nation Championshipa u 2024. godini koja prvi put stiže u Sloveniju, i to u dvoranu glavnog grada Ljubljane, Arenu Stožice. I to 30. ožujka.

Dvorana je velika, ali takav je i interes za spektakl koji donosi FNC, a sad su u prodaji ulaznice za 'FNC 15' priredbu, pišu službene stranice FNC-a. Svoj primjerak možete osigurati online putem Eventim sustava, a fizički ih možete kupiti na svim Petrol benzinskim postajama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve one koji neće moći biti u dvorani tu je direktan prijenos putem na Voyo.hr.

Priredbu će predvoditi domaći borac Miran 'Slo Rocky' Fabjan o kojem se najviše pričalo nakon što je 'osvojio' Sarajevo velikom pobjedom za kraj 2023. godine protiv Tomislava 'The Beasta' Spahovića (34, 8-7), a sad će probati osigurati title shot u meču protiv Marija Žgele (26, 7-2). Ali to neće biti sve jer nas očekuje i meč za titulu perolake kategorije u kojem će Jordan Barton (30, 8-3-1) pokušati ostaviti pojas u vlasništvu protiv mladog Itaya Tratnera (23, 8-5-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže i regionalna legenda Bojan 'Želva' Kosednar (40, 12-15) kojeg čeka revanš protiv Aleksandra Jankovića (29, 15-12) nakon što mu je prošli put usred meča pukao palac. Bit će tu još domaćih boraca poput Anže Vujčića (30, 0-1) i Dine Suljkanovića (23, 2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutni main card:
Ibraim Mandev vs Anže Vujčić
Demahmet Sinani vs Dino Suljaković
Jovan Kandić vs Jan Berus
Marko VarĐan vs Ivica Trušček
Aleksandar Janković vs Bojan Kosednar
Itay Tratner vs Jordan Barton
Mario Žgela vs Miran Fabjan

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo