Spreman za nove pobjede / Filip Hrgović kratko je mirovao: 'Il' si šampion il' nisi! Želim najjača imena'

Vruće ljeto koje je ispred Hrgovića usijat će se za 10 tjedana

17.6.2019.
20:06
VOYO logo

Filip Hrgović kratko je mirovao. Službeno su krenule pripreme za deveti meč profesionalne karijere. A nakon američkog debija, sada ga možda čeka debi u Meksiku. Protiv koga? Hrgović čeka veliko ime jer, kako sam kaže, šampion ili jesi ili nisi.

Nakon trotjedne stanke poslije američkog debija vrijeme je da se zapne, a krenuti nije uvijek lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Hrgović krenuo je u novi ciklus priprema. Za koga? Još ne zna, ali njegova poruka Eddieju Hearnu i Nisseu Sauerlandu je jasna.

"Što se mene tiče, ja bih htio najjača imena, kao što sam već spominjo Povetkina, Chisoru, Takama, Parkera, znači dečki koji su se već borili za svjetske titule, koji su bili svjetski prvaci. Iz mene bi to izvuklo najviše", poručio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer još jedan Corbin, Johnson ili Mansour, jednostavno više nisu njegova razina. Promotori bi pak još uvijek tim putem, bar sljedeće tri borbe.

"Il' si šampion il' nisi. Neću ja sad postati šampion ako odradim još tri meča ili ako odradim još četiri ili dva. Il jesi ili nisi, ili imaš to ili nemaš. Ja vjerujem da imam", uvjeren je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANA VIJEST

Vruće ljeto koje je ispred Hrgovića usijat će se za 10 tjedana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spominje se datum 24. kolovoza, tako da ja računam s tim datumom. Bit će Amerika, sigurno. Amerika ili Meksiko, to su rekli", kaže Hrgović.

Naravno, jednim okom prati i zbivanja u teškoj kategoriji. Posljednji meč Tysona Furyja, koji ste mogli pratiti na RTL-u, još jednom je pokazao da će utrka za ujedinjenje pojaseva biti uzbudljiva. A Hrgović u toj priči najviše šanse daje upravo Kralju Cigana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je možda čak najbolji boksač današnjice i vrhunski tehničar i vrhunski boksač. Može pobijediti svakog, evo u posljednjem meču s Wilderom mislim da su ga pokrali, mislim da je bio bolji, međutim ovaj meč koji je imao mislim da nije dostojan njegova imena", smatra Hrgović

Dostojnom imenu se zato nada El Animal. Kako kaže, kamp će biti žestok kao da se sprema za svjetskog prvaka. Pa bi bilo šteta da se jedno veliko boksačko ime ne nađe u suprotnom kutu ringa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike