FANOVI RAZOČARANI TAKAMOM: / Spremaju li se izazivaču batine od Joshue? 'Borit će se za preživljavanje'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Anthony Joshua večeras u Cardiffu, po prvi puta u svojoj karijeri, brani teškaške pojaseve prema WBA i IBF verzijama protiv Carlosa Takame.

28.10.2017.
8:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nakon što je bugarski teškaš Kubrat Pulev morao odustati od borbe za naslov boksačkog prvaka svijeta protiv Joshue, nakon što je na jednom sparingu zaradio ozljedu na prsima, drugo rangiranom boksaču prema aktualnoj teškaškoj ljestvici izazivača Carlosu Takami pružila se velika prilika osvojiti pojaseve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HEARN ODGOVORIO PRVAKU: ‘Wilder želi 7 milijuna dolara, a ja želim penis od 28 centimetara’

No, ako ćemo suditi prema boksačkim fanovima koji su nazočili otvorenom treningu u srijedu navečer, Carlos Takam i nema baš šanse pobijediti Joshuu. Britanski tabloid The Sun piše kako fanovi (otvorenom treningu prisustvovalo je 1,400 znatiželjnika) uopće nisu impresionirani Takaminim boksom kojeg su vidjeli u 15 minuta. The Sun piše kako se 36-godišnji Takam "znojio kroz trening tijekom 15-minutne rutine"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KUBRAT PULEV OTKAZAO BORBU PROTIV ANTHONYJA JOSHUE: Promotori ekspresno pronašli zamjenu

"Takam je skoro širok koliko je visok. Izgleda kao da ga je pogodio malj i protiv Joshue će se boriti za preživljavanje. S osobnim skorom u profesionalnom boksu 35-4 (39 mečeva, 27 pobjeda nokautom) on inzistira i šalje poruku da je spreman šokirati boksački svijet i nanijeti prvi profesionalni poraz Joshui u karijeri", piše britanski The Sun. Francusko-kamerunski boksač prošle je godine izgubio na bodove od Josepha Parkera u meču za naslov WBO teškaškog prvak svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako će bitno biti u borbi raditi direktno u tijelo Joskue, kao i na glavu i moja će brzina biti krucijalna u tome. Puno je onih koji su me pitali vidim li slabosti kod Joshuinog stila. Jedino što mogu kazati je kako Joshua ima mnoštvo kvaliteta", istaknuo je Takama koji se, prema apsolutnoj ljestvici svjetskih teškaša, nalazi na 19 mjestu. The Sun na račun njegovog skora zaključuje kako ipak postoji šansa da Takama pobijedio Joshuu u Cardiffu pred 80, 000 navijača. Ali, ruku na srce, ona je - mala!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo