Veliki planovi za El Animala / Eddie Hearn nahvalio Hrgovića: 'Osvojio je publiku sjajnom predstavom'

Na pitanje je li ovo Filipova ulaznica u klub najboljih, Hearn kaže kako se ne treba žuriti na velike borce

25.8.2019.
20:08
VOYO logo

Uz braću Sauerland, privremenu promociju Filipa Hrgovića preuzeo je trenutačno najslavniji promotor Eddie Hearn. Naš sportski reporter Boris Jovičić s njim je razgovarao nakon meča, evo što je poručio:

"Nije bilo toliko do borbe, koliko do iskustva. Doći na gostujući teren, navijači ti zvižde na početku, a onda navijaju za tebe na kraju. Osvojio je publiku predstavom. Bio je smiren. Bilo je ovo jako dobro za njegov razvoj. Filip želi ići naprijed brzo, ali ovakve večeri su neprocjenjive za učenje i izgradnju boksača", poručio je Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li ovo Filipova ulaznica u klub najboljih, Hearn kaže kako se ne treba žuriti na velike borce.

"Rekao sam mu da je bilo savršeno. Ne samo izvedba. I primio je koji udarac. Ali zbog atmosfere i energije. Rekao mi je: 'Daj mi Chisoru, daj mi Parkera, daj mi Povetkina!' Rekao sam mu da će doći, ali ovakve večeri će te izgraditi kao boksača. Svi se žele žuriti, tako svijet funkcionira. Ali moramo to učiniti na pravi način. On će biti u svim velikim mečevima, ali ovakve večeri su jako važne. Kada dođe kući, shvatit će da je ovo bilo sjajno iskustvo za njega", poručio je Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo