DOSAD NEVIĐENA SITUACIJA U UFC-U: / McGregoru spremaju borbu kakva se nije održala nikada u povijesti

Image
Foto: Profimedia

Dođe li do ovog meča bit će to doista povijesna borba, za McGregora dakako

26.5.2020.
11:32
Profimedia
VOYO logo

Najpopularniji MMA borac na svijetu, Irac, Conor McGregor, mogao bi postati prvi borac u povijesti s naslovima prvaka u tri različite kategorije UFC-a. Sve se više govori o njegovom mogućem srazu s prvakom velter kategorije, Kamaruom Usmanom, a UFC bi to lako mogao omogućiti.

McGregor se već ima nekoliko mečeva u velteru, kategoriji do 77 kilograma, gubio je i onda pobijedio Natea Diaza, a u posljednjoj je borbi, prije četiri mjeseca, svladao Donalda Cerronea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
Image
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Conor McGregor vs. Donald Cerrone

Teške uvrede

"Conore, želiš li priliku za naslov prvaka? Samo dođi tatici. Usman će ti dati tu priliku i obećao je da te neće rušiti u prve dvije runde. Samo će te šamarati", rekao je Ali Abdelaziz, menadžer Kamarua Usmana.

Ništa manje bezobrazan u prozivci nije bio niti sam Usman... "Zaista ne razumijem zašto želite da ovaj čovjek umre! Mogao bih ga i poje*ati u oktogonu da želim i on ne bi napravio baš ništa", poručio je Usman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, McGregor je ranije bio prvak u lakoj i perolakoj kategoriji, a dosada je ostvario 22 pobjede i upisao četiri poraza. Usman ima 16 pobjeda i samo jedan poraz, a dođe li do ovog meča bit će to doista povijesna borba, za McGregora dakako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo